Vårt treningstilbud

Badminton er en allsidig og morsom idrett hvor du får brukt hele kroppen. Du får stadig nye utfordringer ettersom du lærer mer. Nye treningspartier for barn og ungdom starter opp til høsten på Haugerud og Oppsal. Kom og lær badminton av gode trenere i Haugerud IFs aktive badmintonmiljø.

Badmintongruppa har mange flinke trenere og over 200 medlemmer i alle aldre fra mosjonister til elitespillere. Fullstendige treningstider finner dere her.

Badmintonskolen – For gutter og jenter som går i 2 – 5 klasse, og som har lyst til å lære badminton. Trening hver tirsdag og torsdag kl 16-17 i Oppsal Arena 2 og i Haugerudhallen på mandag.  Oppstart i september. Les mer om badmintonskolen. Vi gir også egne tilbud til nybegynnere over 10 år. Dette kan være i samspill med badmintonskolen eller som eget parti, avhengig av antall påmeldte og aldersammensetting.

Barn og ungdom
Vi har 3 ulike partier for barn og ungdom. Partiene er primært inndelt etter ferdighet slik at det blir trening på passende nivå for alle spillerne. Les mer om tilbudet vårt til barn og ungdom.

Voksne
Vi har også et tilbud til voksne spillere. Les mer om tilbudet til voksne her.