Badmintonskolen 2019 i Oppsal arena og Haugerudhallen – Påmelding nå!

Haugerud IF arrangerer i år to runder med det vi kaller badmintonskolen, både vår og høst. I tillegg har vi partier i både Oppsal arena og Haugerudhallen. Målgruppa er primært yngre gutter og jenter, hovedsakelig barn i 2.-4. klasse, men alle er velkomne. Vi har også tilbud for de som er noe eldre. Oppstart denne sesongen blir mandag 28 januar i Haugerudhallen og tirsdag 29. januar i Oppsal arena.

NB: ikke hentet tillatelse til å bruke dette - er en test
Det var rekordoppslutning om badmintonskolen i 2016, her fra juleavslutningen.Foto: Stine Jenssen

Badmintonskolen tilbyr to kurs våren 2019:

I Oppsal arena, to ganger i uka, tirsdag og torsdag, hall 2 kl 16-17.

I Haugerudhallen, en gang i uka, mandag kl 16-17.

Dette kan fint kombineres etter avtale dersom det er ønskelig. Ved mange påmeldte vil vi utvide med en ekstra kursdag i Haugerudhallen fredag kl 16.

Du trenger absolutt ingen forkunnskaper om badminton. Klubben holder også racketer og baller for de nyeste medlemmene. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton.

Vi har også nybegynnertilbud til de over 10 år. Dette kan variere fra år til år avhengig av antall påmeldte, aldresammensetting og den enkelte spillers ferdigheter og motivasjon. I de fleste tilfeller starter disse spillerne sammen med badmintonskolen de første ukene. Deretter vil de eldste få tilbud om å trene på fredager i Haugerudhallen kl 16-18, som et alternativ til en annen treningsdag. I noen få tilfeller kan noen flyttes rett opp i de ordinære partiene. Hovedpoenget er at tilbudet skal møte deres alder og nivå på en best mulig måte.

Spillere under 7 år er også velkomne, da i følge med voksne.

Påmelding og pris
Vi har satt en begrensning i antall deltakere på skolen for at vi skal kunne sikre en god opplæring. Meld deg derfor på så raskt som mulig. Påmelding til styret ved Torstein Reistadbakk, sttorstein@gmail.com. Ta gjerne kontakt på tlf. 92631584 hvis du lurer på noe. Ytterligere informasjon vil komme når det nærmer seg oppstart. Prisen er kun 600 kroner + medlemskapskontingent på kr 300 for kurset på Oppsal og 300 kr + medlemskapskontingent på kr 300 for kurset i Haugerudhallen. For de som ønsker å veksle mellom Haugerudhallen og Oppsal arena tar vi «Oppsal-pris». Dette inkluderer treninger, lån av racket og evt. deltakelse i noen nybegynnerturneringer. Faktura sendes etter innmelding.

Om badmintongruppa
Haugerud IF badmintongruppa har over 200 medlemmer, hvorav halvparten er barn og ungdom. Vi har badmintonlag i alle serier, også eliteserien, og flinke trenere.

Dette er altså en glimrende mulighet til å lære badminton. Vi satser på at vi beholder flest mulig i klubben etter badmintonskolen er ferdig. Det vil også bli muligheter for å delta i turneringer med lavterskelprofil i løpet av det første halvåret, dersom ønskelig.

Vi ønsker at foreldrene er synlige, særlig under de første treningene.

Velkommen!