Badmintonskolen

Haugerud IF arrangerer hver høst badmintonskole for yngre gutter og jenter. Høsten 2017 vil badmintonskolen rette seg mot barn i 2.-5. klasse. Oppstart denne sesongen er tirsdag den 12.september klokka 16.00 i Oppsal Arena, men vi holder åpent for de som vil forsøke seg litt før oppstart uka før, fra tirsdag 5. september. Vi gir også egne tilbud til nybegynnere over 10 år. Dette kan være i samspill med badmintonskolen eller som eget parti, avhengig av antall påmeldte og aldersammensetning.

NB: ikke hentet tillatelse til å bruke dette - er en test
Det var rekordoppslutning om badmintonskolen i 2016, her fra juleavslutningen.Foto: Stine Jenssen

Badmintonskolen trener to ganger i uka, tirsdag og torsdag i Oppsal arena, hall 2 kl 16-17. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper om badminton. Klubben holder også racketer og baller for de nyeste medlemmene. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton.

Vi har også nybegynnertilbud til de over 10 år. Dette kan variere fra år til avhengig av antall påmeldte, aldresammensetting og den enkelte spillers ferdigheter og motivasjon. I de fleste tilfeller starter disse spillerne sammen med badmintonskolen de første ukene. Deretter kan det være hensiktsmessig å opprette egne grupper for disse, eller de kan kan overføres til en av de ordinære gruppene. Hovedpoenget er at tilbudet skal møte deres alder og nivå på en best mulig måte.

Påmelding og pris
Vi har satt en begrensning i antall deltakere på skolen for at vi skal kunne sikre en god opplæring. Meld deg derfor på så raskt som mulig. Påmelding til styret ved Torstein Reistadbakk, sttorstein@gmail.com. Ta gjerne kontakt på tlf. 92631584 hvis du lurer på noe. Ytterligere informasjon vil komme når det nærmer seg oppstart. Prisen er kun 600 kroner, inkludert kontingent og deltakelse i noen nybegynnerturneringer. Faktura sendes etter innmelding.

Om badmintongruppa
Haugerud IF badmintongruppa har over 180 medlemmer, hvorav halvparten er barn og ungdom. Vi har badmintonlag i alle serier, også eliteserien, og flinke trenere.

Dette er altså en glimrende mulighet til å lære badminton. Vi satser på at vi beholder flest mulig i klubben etter badmintonskolen er ferdig. Det vil også bli muligheter for å delta i turnering i løpet av høsten.