Badmintonskolen i Oppsal arena

Haugerud IF arrangerer hver høst badmintonskole for yngre gutter og jenter. Høsten 2018 vil badmintonskolen hovedsakelig rette seg mot barn i 2.-5. klasse. Oppstart denne sesongen er ennå ikke fastsatt, men det vil nok bli i begynnelsen av september. Vi gir også egne tilbud til nybegynnere over 10 år. Dette kan være i samspill med badmintonskolen eller som eget parti, avhengig av antall påmeldte og aldersammensetning. Spillere under 7 år er også velkomne i følge med voksne.

NB: ikke hentet tillatelse til å bruke dette - er en test
Det var rekordoppslutning om badmintonskolen i 2016, her fra juleavslutningen.Foto: Stine Jenssen

Badmintonskolen trener to ganger i uka, tirsdag og torsdag i Oppsal arena, hall 2 kl 16-17. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper om badminton. Klubben holder også racketer og baller for de nyeste medlemmene. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton.

Vi har også nybegynnertilbud til de over 10 år. Dette kan variere fra år til avhengig av antall påmeldte, aldresammensetting og den enkelte spillers ferdigheter og motivasjon. I de fleste tilfeller starter disse spillerne sammen med badmintonskolen de første ukene. Deretter vil de eldste få tilbud om  trene på fredager i Haugerudhallen kl 16-18, i tillegg til enten tirsdag eller torsdag i Oppsal arena. I noen få tilfeller kan noen flyttes rett opp i de ordinære partiene. Hovedpoenget er at tilbudet skal møte deres alder og nivå på en best mulig måte.

Påmelding og pris
Vi har satt en begrensning i antall deltakere på skolen for at vi skal kunne sikre en god opplæring. Meld deg derfor på så raskt som mulig. Påmelding til styret ved Torstein Reistadbakk, sttorstein@gmail.com. Ta gjerne kontakt på tlf. 92631584 hvis du lurer på noe. Ytterligere informasjon vil komme når det nærmer seg oppstart. Prisen er kun 600 kroner + medlemskapskontingent på kr 300. Dette inkluderer to treninger pr uke og evt. deltakelse i noen nybegynnerturneringer. Faktura sendes etter innmelding.

Om badmintongruppa
Haugerud IF badmintongruppa har over 200 medlemmer, hvorav halvparten er barn og ungdom. Vi har badmintonlag i alle serier, også eliteserien, og flinke trenere.

Dette er altså en glimrende mulighet til å lære badminton. Vi satser på at vi beholder flest mulig i klubben etter badmintonskolen er ferdig. Det vil også bli muligheter for å delta i turneringer med lavterskelprofil i løpet av høsten, dersom ønskelig.

Vi ønsker at foreldrene er synlige, særlig de første treningene.

Velkommen!