Badmintonskolen i Oppsal arena og Haugerudhallen

Haugerud IF arrangerer hver høst badmintonskole for yngre gutter og jenter. Høsten 2018 vil badmintonskolen hovedsakelig rette seg mot barn i 2.-4. klasse, men alle er velkomne. Oppstart denne sesongen blir 4. september i Oppsal arena og 10. september i Haugerudhallen. Vi gir også egne tilbud til nybegynnere over 10 år. Dette kan være i samspill med badmintonskolen eller som eget parti, avhengig av antall påmeldte og aldersammensetning. Spillere under 7 år er også velkomne i følge med voksne.

NB: ikke hentet tillatelse til å bruke dette - er en test
Det var rekordoppslutning om badmintonskolen i 2016, her fra juleavslutningen.Foto: Stine Jenssen

Badmintonskolen i Oppsal arena trener to ganger i uka, tirsdag og torsdag, hall 2 kl 16-17.

Badmintonskolen i Haugerudhallen trener en gang i uka, mandag kl 16-17.

Det er ikke mulighet for delta på begge, men noen kan overføres dersom dette avtales spesielt.

Du trenger absolutt ingen forkunnskaper om badminton. Klubben holder også racketer og baller for de nyeste medlemmene. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton.

Vi har også nybegynnertilbud til de over 10 år. Dette kan variere fra år til år avhengig av antall påmeldte, aldresammensetting og den enkelte spillers ferdigheter og motivasjon. I de fleste tilfeller starter disse spillerne sammen med badmintonskolen de første ukene. Deretter vil de eldste få tilbud om  trene på fredager i Haugerudhallen kl 16-18, som et alternativ til en annen treningsdag. I noen få tilfeller kan noen flyttes rett opp i de ordinære partiene. Hovedpoenget er at tilbudet skal møte deres alder og nivå på en best mulig måte.

Påmelding og pris
Vi har satt en begrensning i antall deltakere på skolen for at vi skal kunne sikre en god opplæring. Meld deg derfor på så raskt som mulig. Påmelding til styret ved Torstein Reistadbakk, sttorstein@gmail.com. Ta gjerne kontakt på tlf. 92631584 hvis du lurer på noe. Ytterligere informasjon vil komme når det nærmer seg oppstart. Prisen er kun 600 kroner + medlemskapskontingent på kr 300 for kurset på Oppsal og 300 kr + medlemsskapskontingent på kr 300 for kurset i Haugerudhallen. Dette inkluderer treninger. lån av racket og evt. deltakelse i noen nybegynnerturneringer. Faktura sendes etter innmelding.

Om badmintongruppa
Haugerud IF badmintongruppa har over 200 medlemmer, hvorav halvparten er barn og ungdom. Vi har badmintonlag i alle serier, også eliteserien, og flinke trenere.

Dette er altså en glimrende mulighet til å lære badminton. Vi satser på at vi beholder flest mulig i klubben etter badmintonskolen er ferdig. Det vil også bli muligheter for å delta i turneringer med lavterskelprofil i løpet av høsten, dersom ønskelig.

Vi ønsker at foreldrene er synlige, særlig de første treningene.

Velkommen!