Klubbdrakter, utstyr og strenging

Haugerud badminton har egne drakter, som består av t-skjorte og andre treningsplagg i klubbens farger. Ny kolleksjon fra Torshov sport.

Klubbdrakter

Nå kan alle spillere bestille drakter selv gjennom Torshov sport. Av og til tar opp fellesbestillinger for å oppnå større rabatt. Følg med på Facebook – Haugerud badminton intern.

Klubben ønsker at flest mulig av medlemmene spiller turneringer og lagspill med Haugerud t-skjorte.

Bestilling

Dette gjøres på Torshov sport sine nettsider. Her finnes bilder og priser.

Husk å velge “Haugerud IF badminton” på valget for rygglogo. I nettbutikken er det kun plass til fire tegn for initialer, men det er bare å sende en epost (svar på bestillingsbekreftelsen) for å oppgi hele navnet.

Husk å spesifisere at du ønsker navnet trykket høyt på ryggen, ellers kan den havne nederst på trøya.

Draktene er fra NIKE og er laget av moderne, teknisk stoff. Alle kan få sitt eget navn trykket på ryggen av spillertrøyene.

Dette er offisielle klubbdrakter, så logo foran og bak kommer i tillegg. I tillegg kommer valgfritt personlig navnetrykk på 50,- kr. pr. navn eller 10,- kr. pr. bokstav ved valg av initialer. Vi får ikke rabatt på logo/trykk.

Størrelser

Dame XS-XL, herre/unisex XS-2XL

Junior: XS: 122-128 | S: 128-137 | M: 137-147 | L: 147-158 | XL: 158-170

For ytterligere informasjon ta kontakt med styret eller oppmann på trening. Legg gjerne inn spørsmål på FB.

Det fullt mulig å prøve størrelsene når som helst på Torshov sport.

Innkjøp av badmintonutstyr

Vi  har en avtale med Sport Modern som gjør at alle klubbens  medlemmer får prosenter på kjøp av racketer, klær, baller etc. Du trenger kun å oppgi at du kommer fra Haugerud og så får du rabattene. Disse er: 20-30% på Forza racketer og sko, 15-20% på Victor racketer og sko, 5-10% på Yonex racketer og sko, 15% på bagger og grep, 10% på klær . Baller kan alltid kjøpes til turneringspris uansett kvantum.

Badmintonballer og grep

Dette selges på treningene våre til en fornuftig pris. Kontakt Fernando.

Strenging av racketer

Kontakt trener Sondre for helomstrenging og reparasjoner. Han er på trening 4-5 ganger pr uke. Prisen for helomstrenging er ca kr. 200-400.