Badmintonskolen sommeren 2020 i Haugerudhallen – Påmelding nå!

Haugerud IF har en av Norges aller beste badmintonklubber med mange medlemmer og godt kvalifiserte trenere. Nå som HIF setter i gang tidenes aktivitetssommer arrangerer vi to uker med badmintoncamp i sommer, i tillegg til ukentlige badmintonskoler. Dette er rettet mot barn/unge og tilbudet er gratis! Vi har også et tilbud til mosjonister i alle aldre med mulighet for prøvespill hele sommeren.

Sommercamp for nybegynnere. Gratis!

Uke 27 med oppstart mandag 29. juni. Mandag-fredag kl 10-14, Haugerudhallen. (Mulig utsettelse til uke 28 pga. vedlikehold. Forsøker å unngå det).

Uke 31 med oppstart mandag 27. juli. Mandag-fredag kl 10-14, Haugerudhallen.

Målgruppe ca 8-14 år

Påmelding her

Badmintonskole hver uke. Gratis!

Oppstart mandag 6. juli, Haugerudhallen.

Hver mandag kl 16-18, kanskje også lørdager kl 11.

Påmelding her

Du trenger absolutt ingen forkunnskaper om badminton. Klubben holder også racketer og baller for de nyeste medlemmene. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton.

For mosjonister i alle aldre. Prøvespill i sommer gratis

Oppstart mandag 29. juni, Haugerudhallen.

Hver mandag kl 20-22 med muligheter for å benytte andre ukedager dersom det er plass.

Deltakelse
Vi har satt en begrensning i antall deltakere på skolen for at vi skal kunne sikre en god opplæring og for å etterleve sommerens restriksjoner vedr. Korona. Meld deg derfor på så raskt som mulig. For spørsmål, kontakt styret ved Torstein Reistadbakk, sttorstein@gmail.com. (tlf. 92631584)

Om badmintongruppa
Haugerud IF badmintongruppa har over 200 medlemmer, hvorav halvparten er barn og ungdom. Vi har badmintonlag i alle serier, også eliteserien, og flinke trenere.

Dette er altså en glimrende mulighet til å lære badminton. Vi håper så mange som mulig blir med videre etter at badmintonskolen er ferdig. Det vil også bli muligheter for å delta i turneringer med lavterskelprofil i løpet av det første halvåret, dersom ønskelig.

Vi ønsker at foreldrene er synlige, særlig under de første treningene.

Velkommen!