Badmintonskolen 2019/2020 i Oppsal arena og Haugerudhallen – Påmelding nå!

Haugerud IF arrangerer i år to runder med det vi kaller badmintonskolen, både vår og høst. I tillegg har vi partier i både Oppsal arena og Haugerudhallen. Målgruppa er primært yngre gutter og jenter, hovedsakelig barn i 2.-4. trinn, men alle er velkomne. Vi har også tilbud for de som er noe eldre. Oppstart denne sesongen blir mandag 2. september i Haugerudhallen og tirsdag 3. september i Oppsal arena.

NB: ikke hentet tillatelse til å bruke dette - er en test
Det var rekordoppslutning om badmintonskolen i 2016, her fra juleavslutningen.Foto: Stine Jenssen

Badmintonskolen tilbyr to kurs høsten 2019:

I Oppsal arena, to ganger i uka, tirsdag og torsdag, hall 2 kl 16-17.

I Haugerudhallen, en gang i uka, mandag kl 16-17.

Dette kan fint kombineres etter avtale dersom det er ønskelig. Ved mange påmeldte vil vi utvide med en ekstra kursdag i Haugerudhallen fredag kl 16.

Du trenger absolutt ingen forkunnskaper om badminton. Klubben holder også racketer og baller for de nyeste medlemmene. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton.

Vi har også nybegynnertilbud til de over 10-12 år. Dette kan variere fra år til år avhengig av antall påmeldte, aldresammensetting og den enkelte spillers ferdigheter og motivasjon. I de fleste tilfeller starter disse spillerne sammen med badmintonskolen de første ukene. Deretter vil de eldste få tilbud om å trene på fredager i Haugerudhallen kl 16-18, som et alternativ til en annen treningsdag. I noen få tilfeller kan noen flyttes rett opp i de ordinære partiene. Hovedpoenget er at tilbudet skal møte deres alder og nivå på en best mulig måte.

Spillere under 7 år er også velkomne, da i følge med voksne. Alle møter med foresatte på de første treningene.

Påmelding og pris
Vi har satt en begrensning i antall deltakere på skolen for at vi skal kunne sikre en god opplæring. Meld deg derfor på så raskt som mulig. Påmelding til styret ved Torstein Reistadbakk, sttorstein@gmail.com. Ta gjerne kontakt på tlf. 92631584 hvis du lurer på noe. Ytterligere informasjon vil komme når det nærmer seg oppstart. Prisen er kun 600 kroner + medlemskapskontingent på kr 300 for kurset på Oppsal og 300 kr + medlemskapskontingent på kr 300 for kurset i Haugerudhallen. For de som ønsker å trene to ganger i uka, men veksle mellom Haugerudhallen og Oppsal arena tar vi «Oppsal-pris». Dette inkluderer treninger, lån av racket og evt. deltakelse i noen nybegynnerturneringer. Faktura sendes etter innmelding.

Om badmintongruppa
Haugerud IF badmintongruppa har over 200 medlemmer, hvorav halvparten er barn og ungdom. Vi har badmintonlag i alle serier, også eliteserien, og flinke trenere.

Dette er altså en glimrende mulighet til å lære badminton. Vi satser på at vi beholder flest mulig i klubben etter badmintonskolen er ferdig. Det vil også bli muligheter for å delta i turneringer med lavterskelprofil i løpet av det første halvåret, dersom ønskelig.

Vi ønsker at foreldrene er synlige, særlig under de første treningene.

Velkommen!