Ny hovedtrener for badmintongruppa

Det er en glede å ønske Sondre Flåten Jørgensen velkommen som ny hovedtrener i badmintongruppa. Sondre overtar etter Rune Fartum som ønsket å tre tilbake etter 15 år som hovedtrener.

Sondre er 23 år, kommer fra Karmøy og har tross sine unge år solid erfaring som badmintontrener. Han har det høyeste utdanningsnivå som finnes i Norge for badmintontrenere supplert med trenerskurs på europeisk nivå. Han har jobbet som hovedtrener i Kristiansand BK i to år. Før han kom til Haugerud hadde han en prosjektstilling i forbundet som assistenttrener for talent- og ungdomslandslag.

Flere av dere har allerede blitt kjent med Sondre da han startet opp tidlig i mars. I tillegg til å lede flere treningspartier vil Sondre også ha ansvar for å planlegge den totale treningsvirksomheten i gruppa og se hvordan treningsressursene kan utnyttes på best mulig måte. Det arbeidet vil gjøres i samarbeid med de andre trenerne og styret.

Sondre har en kontrakt som varer frem til utgangen av sesongen 2014-15 med et omfang på 10 timer pr uke. Utover dette tilbyr han privattrening på lørdager i Haugerudhallen for de som er interessert. Prisen vil være kr. 200 pr time. Her finner du kontaktinformasjon for Sondre.