Visning av nytt sett med klubbdrakter under nyttårsfesten

Torsdag 15. januar samlet ca 80 spillere og foreldre seg på Oppsal Arena til den tradisjonelle nyttårsfesten. Årets høydepunkt var visning av et nytt sett med klubbdrakter som nettopp hadde ankommet. Her er det familien Jenssen som viser de frem.

Kafeen på Oppsal var helt full da pizzaen og brusen ankom. Et helt bord med kaker og kaffe kunne nytes etterpå. Utover mat og hyggelig prat viste Terje badmintonportalen og gikk igjennom aktivitetene på våren. Tore minnet om innlevering loddbøker og hovedtrener Sondre presenterte seg og informerte litt om treningen. 

Når det gjelder draktene så er T-skjortene i et teknisk stoff med separate herre og damemodeller. Fargene og Haugerudlogoen er som før. I tillegg er det kommet inn en sponsorlogo for Bransjedata. Bransjedata har også hjulpet oss med anskaffelsen av draktene. Treningsdressene er også i lett stoff, velegnet til inneaktiviteter. Draktene kommer til salgs om en ukes tid og vi kan love en gunstig pris. 

 

NyttrsfestTerjesnakkeromturneringer.jpg  Nyttrsfestsondre.jpg Nyttrsfestungdomstrenere.jpg 
 Terje  orienterer om vårens terminliste Sondre presenterer seg selv og informerer om treningen  De eldste blant ungdommene var også til stede. Fv Sondre, Even, Håkon, Arnab, Peter, Tak Lun, Lars Erik og Theepiga. De aller fleste er trenere for de yngste.   

 

 Vi takker Stine Loe Jenssen for bruk av bildene. Se også mange flere bilder på facebook av Stine.