Vil du lære å spille badminton til høsten?

Badminton er en allsidig og morsom idrett hvor du får brukt hele kroppen. Du får stadig nye utfordringer ettersom du lærer mer. Nye treningspartier for barn og ungdom starter opp til høsten på Haugerud og Oppsal. Kom og lær badminton av gode trenere i Haugerud IFs aktive badmintonmiljø.

Her ser du høstens tilbud for nybegynnere. Badmintongruppa har mange flinke trenere og over 150 medlemmer i alle aldre fra mosjonister til elitespillere. Fullstendige treningstider finner dere her.

Badmintonskolen – For gutter og jenter som går i 2 – 6 klasse, og som har lyst til å lære badminton. Trening hver tirsdag og torsdag kl 17-1830 i Oppsal Arena 3. Oppstart tirsdag 1. september. Vi avslutter skolen i desember litt før juleferien, men treningen fortsetter for de som ønsker å bli medlem i badmintongruppa. Det kreves ingen forkunnskaper. Klubben holder baller og racket. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton. Se informasjonsarket.  

IMG_2999.JPG

Vi har satt en begrensning i antall deltakere for at vi skal kunne sikre deg en god opplæring. Meld deg derfor på så raskt som mulig. Påmelding skjer til tf@norpost.no. Hvis du lurer på noe kan du også ringe til Terje Fjelldal på 90665913.

Ytterligere informasjon vil komme når det nærmer seg oppstart. Prisen er kun kr 600 og betales etter at skolen er kommet igang.   

Aktivitetstilbud Trosterud og Lutvann barneskoler – Velkommen til en time med allsidig fysisk aktivitet i Haugerudhallen samtidig som du lærer badmintonteknikk. Hver mandag i Haugerudhallen fra kl 16 til 17. Det er gøy å spille badminton. Du kommer fort inn i spillet og får brukt hele kroppen. Se informasjonsarket

Rune badmintontrener.png

Tilbudet er spesielt tilrettelagt for barneskolene rundt Haugerudhallen for elever 1-4 klasse. Vi starter opp i slutten av august. Meld deg på til Terje Fjelldal, epost tf@norpost.no eller ring 90665913. 

I første omgang varer det frem til jul og er gratis for elevene. 

Mer informasjon kommer nærmere oppstart. 

Ungdom nybegynnere eller litt øvet – For de eldre ungdommene kan vi tilby trening to ganger i uken i et juniorparti. Tidene er tirsdag 20-2130 i Oppsal Arena 3 og fredag 16-18 i Haugerudhallen. Her blir det mye spilling, men også teknikk og fysisk trening. 

Ta også en titt på videoen for å se hvordan det kan være på en trening.