Vellykket vårcup marathon i Haugerudhallen

Vårcupen har vokst til en stor turnering og det var behov for å starte på fredag for å avvikle over 350 kamper i Haugerudhallen helgen 20-22 mai. Det var veldig god stemning i hallen i de 27 timene det ble spilt badminton, høyt støynivå og mange slitne spillere etterhvert. Tidsskjemaet holdt nesten perfekt hele helgen og Haugerudkiosken viste seg som vanlig fra sin beste side.

På fredag spilte vi alle singlekampene for senior og i DSA var det ren Haugerudfinale.Her trakk superveteranen Berit Thyness over den lovende U15 spilleren Aimee Hong.

Haugerudhallen var pyntet med hvite duker og Haugerudfane. Det strømmet på med påmeldinger de siste dagene og 180 spillere fra 20 klubber på Østlandet kom til hallen. Haugerud var største klubb med 45 spillere, de aller fleste barn og ungdom. Det lover godt for årene fremover 🙂

Kampene på fredag ble greit gjennomført på fredag med mange jevne og gode oppgjør.

 

Haugerud vårcup HSC v2.JPG Haugerud vårcup HSE_v2.JPG 
 Glade premivinnere i HSC. Fra venstre Bengt Pederen IL ROS 2 pl, Khiem Duc Nguyen, Eiker BK 1 pr og til høyre Kim Hong 3 pr fra Haugerud.   Eliteklassens to beste, vinner Carl Chr Mork og 2 pl Jørgen Rosenlund fra Karmøy.

 

Lørdag ble en lang og fin dag med singlespill i alle barne og ungdomsklasser. Masse spennende og morsomme kamper med flott innsats av alle. Haugerudspillerne var ofte å se på banen og fikk også med seg mange premier. 

På søndag var det double og mix for barn, ungdom og voksne. Det var fullt i hallen fra kl 9 til kl 19 med god stemning og høyt støynivå. Alle dagene fikk deltakerne rikelig anledning til å holde væskebalansen og fylle med god mat i alle fasonger, både varm og kald. 

 

Haugerud vårcup DDU11a.jpg  HaugerudvrcupelisaogCarla.jpg
 Nancy Hang og Emilie Cook Lie etter flott innsats i DDU11B. Her spilte jenter fra 7 til 10-11 år og alle fikk deltakermedalje. Ikke lett for disse å finne ut av doublespillets alle regler. Men veldig moro å spille sammen.  Carl Christian Mork, Asker og Elisa Wiborg. Vant MDA og stilte like så godt opp i HDA også som de også vant. 

 

HaugerudvrcupDDU13Aa.jpg HaugerudvrcupDDU15Ba.jpg 
Shakira Anthonipillai, Mari Blakstad,Victoria Zhang og Sofie Aamodt sikret dobbelseir for Haugerud i DDU13A.  Yasmin Abdi og Savia Aamodt er glade for sin seier i DDU15B.

 

Komplette resultater finnes på badmintonportalen. Vi sees forhåpentligvis igjen i desember 2016 under Haugerud Cup.