Vellykket breddesamling under Haugerud cup

Vellykket breddesamling under Haugerud cup

Det ble mye fin førjulsbadminton i Haugerudhallen under Haugerud cup 9.-11. desember. Hallen var fylt med spillere fra fredag kl. 17 til søndag kl. 18 og vertsklubben stilte med i alt 70 spillere hvor flere deltok på sin første turnering.

Haugerud cup er siste ordinære turnering før jul og vi er glade for at så mange som 217 spillere fra 22 klubber tok seg tid til å spille og mosjonere i Haugerudhallen. Som vanlig i en slik breddeturnering var det stor forskjell i alder og nivå, fra nybegynnere helt ned til 7 år til erfarne spillere langt oppe i årene. Det er det som gjør en slik turnering spesiell, her kan alle delta på samme arrangement og dele gleden med å jakte på fjærballer! På grunn av den gode påmeldingen startet turneringen allerede på fredag kl. 17 og var ikke ferdig før nærmere kl. 18 på søndag, ca. 25 timer kontinuerlig spill i hallen. Det var godt med folk i hallen hele tiden. Kioskgjengen holdt koken med servering av varme og kalde retter alle tre dagene. Som vanlig var det stor etterspørsel etter favoritten vårruller og stekt ris, men også etter bagetter, toast og alle andre kioskvarer. Sekretariatet og banemannskapet jobbet jevnt for å holde hallen ryddig og sørge for at tidskjemaet holdt gjennom hele helgen. Heldigvis kunne alle tre dagene avsluttes litt før oppsatt tid.
Med nybegynnerprofil i aldersbestemte klasser var dette første møte med en ordentlig turnering for mange av de yngre spillerne. Vi håper det gav mersmak og at alle kommer tilbake senere! Et slikt arrangement krever også stor frivillig innsats og for mange foreldre var det også første møte med turnering og hvilke oppgaver som er nødvendig for å få turneringen til å flyte godt.
I tillegg til ordinær premiering var det denne gangen satt opp en vandrepokal som skulle gå til den gjestende klubben med flest deltakere. Vinneren her ble Stovner SK med 20 spillere knepent foran Asker BK med 18.

Haugerudspillerene tok godt for seg av premiebordet og gikk til topps i flere av kategoriene.  Vi kan ikke nevne alle her,  men henviser til resultatene på Badmintonportalen. Men her er noen eksempler på glade premievinnere 🙂

Mads og Sjur vinner herredouble U15B.
Damedouble C med vinnere Hannah og Abiramy til venstre og annenplassen Gladys og Vidya fra Stovner til høyre.
Vinnere av herredouble A fra Haugerud, Nauman til venstre og Ram til høyre.
Herredouble D – Brahma til venstre og Ramakrishna til høyre.
Søndagens siste kamp, finalen i herredouble C. En thriller av en tresettskamp hvor Rameshwaran og Thineskumar fra Stovner til høyre vinner over Kamran og Raheel fra Haugerud til venstre.
Stovner SK vinner vandrepokalen for flest deltakere blant de gjestende lagene. Pokalen ble overlevert på søndag hvor det var flest Stovnerspillere i hallen. Gratulerer!
Damedouble A, Haugeruddominans med første og annenplass. Fra venstre Berit, Cecilie, Karianne og Victoria.