Velkommen til ny sesong

Velkommen til sesongen 2012-13. Vi hadde en sterk vekst ifjor, og vi håper at den høye aktiviteten vil fortsette. Det er planlagt tre ulike treningsgrupper for ungdom samtidig som vi også iår skal spille i Eliteserien og i mange av de andre lagseriedivisjonene. Vi vurdere løpende behovet for å gjenta badmintonskolen. Det avhenger av oppmøtet på de ulike ungdomspartiene.

I løpet av sesongen skal vi arrangere Eliteserierunde, KM for Oslofjorden badmintonkrets og en nasjonal rankingturnering for U13-U19 ungdomsspillere, alle i Haugerudhallen. Her trenger vi mange av medlemmenes støtte for å få arrangementene i havn på  en god måte. 

Ifjor hadde vi  8 lag i seriespillet og målet er å ha minst like mange denne sesongen. Vi oppfordrer flest mulig av medlemmene til å spille på et lag. Lagene dekker alle nivåer fra elitespillere til mosjonister slik at en alltid kan finne et nivå som passer. Det kommer mer informasjon om dette etter at sesongen er kommet igang.  

Det har vært flott å se oppslutningen om sommertreningen som har vært avholdt 2 dager hver uke i Haugerudhallen hele sommeren. Det lover godt for sesongen. En stor takk til Man Nguyen som har organisert dette.

Ordinære treningstider starter mandag 20 august i Haugerudhallen og tirsdag 21 august i Oppsal Arena. Den organiserte treningen starter uken etter. For flere detaljer se under under menypunktet “Treningstider”.