Velkommen til Haugerud ranking U15*/U17 6-8 mars 2015

Velkommen til årets vårranking på Haugerud i Groruddalen i Oslo. Denne gangen spiller vi i Ellingsrudhallen med adresse Karolinerveien 5, 1065 Oslo. Tross Norwegian streik ser det ut som alle klubbene kommer seg til Oslo. Vi starter presis kl 17 på fredag.

Dere vil finne mer informasjon under turneringen i Badmintonportalen og på invitasjonen. Ta kontakt med turneringsleder hvis det er noe dere lurer på. I hallen vil det være salg av varm mat fredag og lørdag i tillegg til vanlig kafé meny alle dager.

Siden det er lite snø kan man parkere på grusbanen inntil hallen. Kjør gjennom den lille parkeringsplassen inntil hallen og ut på banen. Med kollektivtransport ta T-banens linje 1 eller 2 til Ellingsrudåsen. Ta heisen opp. Derfra er det 10-12 minutter å gå på gangveier sørover ned en bratt bakke. I bunn av bakken ser dere idrettsplassen og hallen til venstre. Søk i Google maps på Ellingsrudåsen T og adressen til hallen. 

Sport Modern vil ha stand med et godt vareutvalg på lørdag. Så her er en god anledning til å skaffe seg litt ekstra utstyr. 

Det er lagledermøte kl 1630 på fredag i møterommet ved siden av kaféen. Kl 11 på lørdag er det dommerbriefing. Det vil være tellere på fredag og inntil kl 12 på lørdag. Derfra vil det være 8 dommere supplert med tellere. På søndag kun dommere. 

Invitasjon finner dere her.

Her er link til trekningen.