UBM 2023

Haugerud IF badminton har igjen gleden av å invitere til UBM. Arrangementet går av stabelen 14. - 16. april 2023 i Oppsal Arena i Oslo. Ungdommens badmintonmesterskap er Norges største turnering for ungdom mellom 13 og 17 år.

Om turneringen

Åpningsseremoni med innmarsj for alle spillere: fredag 14. april klokken 11.30
Spillestart: fredag 14. april kl 12:30.
Sted: Oppsal Arena. Vetlandsveien 49, 0671 Oslo.
Klasser: U15A og U17A
Baller: Forza VIP. 2 frie baller pr. kamp. Frie baller i finalene. Eventuelt totalt overforbruk av baller fordeles på klubbene etter antall påbegynte kamper
Startkontingent: Kr 300,- for alle spill. Klubbene faktureres i etterkant.
Påmeldingsfrist via badmintonportalen.no innen 28. mars 2023
Turneringsleder: Øystein Wiborg – tlf.:928 97 452, oystein.wiborg@gmail.com
Oppmann: Emma Lindquist – tlf.: 414 96971, emma.lindquist@outlook.com

Det vil bli avholdt lagledermøte fredag kl. 11.00.

Overnatting

Hotell for overnatting og bankett er Scandic Helsfyr Hotell. Deltagere på UBM vil få reduserte priser på overnatting:

• Enkeltrom: kr 890
  • Dobbeltrom: kr 990,-
  • Trippelrom: kr 1320,-
  • Firemannsrom: 1560,-

Alle priser er inkludert frokost og er pr. rom pr. døgn.

Bruk koden BHAU140423 når du bestiller for å få de rabatterte prisene. Denne bestillingskoden er gyldig for online bestillinger på Scandics hjemmesider.

For å finne avtalepris, skriver du inn koden under “bookingkode”. Denne koden er gyldig frem til 1. mars.

For rom med 1-2 barn på rom sammen med 2 voksne må det bookes direkte på hotellet helsfyr@scandichotels.com eller 22 92 22 00.

Scandic Helsfyr er lett tilgjengelig både med bil, kollektivtransport og dersom du kommer med flybussen fra Gardermoen.

SAS flybusssen har avgang fra Oslo Lufthavn Gardermoen flere ganger i timen og stopper på Helsfyr, som er 5 minutters gange fra hotellet.

Det er et begrenset antall parkeringsplass utenfor hotellet, som er tilgjengelige fra kr 155 per dag eller fra kr 30 per time.

Alternativt kan man parkere utenfor Intility arena eller Helsfyr Atrium (avgiftsbelagt).

Bankett

Vi arrangerer bankett med underholdning lørdag kveld kl 19.30 i restauranten på Scandic Helsfyr hotell. Adresse: Innspurten 7, 0663 Oslo.

Årets meny er en sportsbuffet, som inneholder kjøtt, fisk, salater og annet tilbehør samt 2 søte fristelser. Banketten koster kr 430,- og bestilles klubbvis via bestillingsskjemaet (kommer!)

Da vi har noe begrensninger på plass, vil spillere og lagledere bli prioritert dersom det blir stor påmelding til banketten. Foresatte må også gjerne melde seg på, men vil bli plassert i et rom ved siden av restauranten dersom det blir fullt.

T-skjorte

Årets UBM-t-skjorte er i myk og god treningskvalitet, og den finnes i både herremodell, innsvinget damemodell og i juniormodell. T-skjorter forhåndsbestilles klubbvis.

Ved forhåndsbestilling koster t-skjorten kr 200,-.

Ved kjøp i hallen, koster t-skjorten kr 240,- (begrenset opplag).

Oppsal Arena

Alle kamper i alle klasser spilles i Oppsal Arena. Turneringen begynner fredag formiddag og avsluttes med finaler søndag ettermiddag.

Transport til Oppsal Arena

Oppsal Arena er enkel å nå både med bil og offentlig transport. Det er ca 4.5 km fra Scandic Helsfyr til Oppsal Arena. Det er god kollektivforbindelse, så det vil ikke bli satt opp egen transport. Se rutetider på ruter.no. Vi anbefaler forøvrig alle som tenker å reise kollektivt å laste ned ruter-appen for å kjøpe billett.

Bil: Det er parkeringsmuligheter utenfor hallen.
T-bane: Linje 2 til Tveita eller linje 3 til Godlia stasjon. På Tveita er det mulig å hoppe på buss 79 eller 76 bort til Trasop skole, mens det fra Godlia vil være ca 700 meter å gå.
Buss: Buss 76 stopper på Helsfyr, 5 min fra hotellet og går korteste vei til hallen, ca 4,5 km. Busstoppet er Trasop skole ca 150 meter fra hallen.
Flybuss: Flybuss (osl-ekspressen) stopper på Trasop skole en gang i timen. Flybuss fra Gardermoen til Helsfyr går flere ganger i timen (Sas flybussen).

Det tar 9 minutter med bil fra Scandic Helsfyr til Oppsal Arena.

Strømming av kamper

Nye retningslinjer for strømming fra Norges Idrettsforbund gjør at det foreløpig er usikkert om det blir strømming fra mesterskapet og evt i hvilket omfang. Det er under avklaring.

Kiosk

Det er åpen kiosk i hallen, som er betjent av Oppsal håndball. Kiosken har standard utvalg som i en idrettskiosk som pølser, vafler, frukt, yoghurt, kioskvarer, brus, kaffe osv. Du kan betale med kort, kontant og vipps.

Det vil bli mulig å forhåndsbestille varmlunsj. Kommer!

Vi takker våre støttespillere: