UBM2018 – Haugerud beste klubb i U15 og gull til Delia, Thomas og Mathias

UBM2018 – Haugerud beste klubb i U15 og gull til Delia, Thomas og Mathias

Haugerud stilte med en stor og flott tropp på 15 spillere i årets Ungdommens badmintonmesterskap som ble arrangert i Sandefjord 13-15 april. Alle gjorde en fantastisk innsats og for de beste vanket det både mesterskapstitler og pallplasseringer.

Her er hele gjengen samlet ved innmarsjen i nye Haugeruddrakter. Fv bak Sofie, Victoria, Delia, Aimee, Therese, Karianne, Savia og John. Fv foran Leonard, Thomas, Andy, Yasmin, Mathias og Theodor. Foran debutanten og U13 spille Aleksandrs.

Medaljevinnerne i U15 med pokalen for beste klubb. Fv Mathias, Thomas, Delia, Victora og Sofie.

UBM er både en massemønstring og et uoffisielt norgesmesterskap for U15 og U17 spillere. Det spilles mange kamper og stor vekt legges på det sosiale i tillegg til kampen om mesterskapstitlene og pallplasseringene. Haugeruds tropp var den tredje største blant de 33 klubbene og med en liten overvekt av U15 spillere.

 

Delia i rød trøye i midten med sin gullmedalje i damesingle.

Haugerud kjempet en tett kamp med Kristiansand om å bli beste klubb i U15 og vi greidde det med knapp margin. Her teller alle plasseringer fra kvartfinale til finale. Det er første gang Haugerud har greidd en slik bragd. I tillegg er alle spillerne førsteårs U15 slik at de nok vil satse hardt på  å gjenta bedriften på hjemmebane ved neste års UBM.

Delia ble vår beste spiller med gull i single, gull i double med Julie Abusdal fra Kristiansand og sølv i mix med Mathias.

Thomas og Mathias i røde trøyer på toppen av premiepallen i herredouble

Thomas og Mathias fulge tett på med gull i double, sølv i mix for Mathias med Delia  og bronse i single og bronse i mix for Thomas med Sofie. Victoria og Sofie vant bronse i double. Utover dette var det mange Haugerudspillere i kvartfinaler og andre sluttspillkamper. Debutantene i U15 Leonard og Aleksandrs greidde seg også fint med jevne kamper og

noen seire.

 

 

I U17 fikk Aimee og Therese bronse i double og Aimee fikk også en bronse i mix med Amund Huus fra Frogner. Karianne oppnådde årets beste plassering med sølv i double sammen med Silje Aasland fra Leksvik. Hun var også nære pallplassering i single etter en meget jevn kvartfinale mot Marie Mørk fra Kristiansand.

Aimee viser stolt frem utmerkelsen fra Svein Wålands minnefond sammen med Jonas Østhassel fra Kristiansand

På banketten på lørdag ble Aimee Hong, Haugerud og Jonas Østhassel fra Kristiansand hedret med Svein Wålands minnefond som er en pris til to spillere som har utmerket seg som et forbilde i badmintonmiljøet samtidig som de viser at de tar sin idrett på alvor gjennom jevnt og hardt arbeide. Gratulerer til begge som flotte representanter for badmintonsporten

Alle resultater finner dere i badmintonportalen. Vi ønsker allerede nå velkommen til neste års UBM i Oppsal Arena med Haugerud som arrangør.