UBM2012 til Haugerud og Frogner

Velkommen til neste års badmintonopplevelse på Oppsal. Frogner IL og Haugerud IF har blitt tildelt Ungdommens badmintonmesterskap 2012. Det går av stabelen 13-15 april 2012.

Dette er både et mesterskap og en breddesamling for spillere i alderen 13 til 17 år fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør. Deltakerantallet vil trolig være på mellom 200 og 250. Søknaden legger til grunn at Oppsal Arena skal nyttes da vi der kan spille parallelt på 16 baner. 

Arrangementet vil være et stort løft for begge klubber og vi er avhengig av god oppslutning fra medlemmene til planlegging, forberedelser og gjennomføring. Det er en lang rekke jobber som skal fylles. Planleggingen vil starte allerede nå i slutten av mars. 

Søknaden gir et godt inntrykk av hva som kreves til å gjennomføre mesterskapet. Allerede nå er vi interessert i kontakt med medlemmer som kunne tenke seg å være på å jobbe med arrangementet på en eller annen måte. Det vil bli opprettet en egen organisasjon separat fra de enkelte styrer. Mer spesifikk informasjon vil komme etterhvert.