UBM2011 solid tropp fra Haugerud

Da gikk UBM av stablen nok en gang, fra 1. til 3. april, og denne gangen ble det holdt av KBK i Kristiansand. Det møtte opp over 200 glade ungdommer med tro og håp om at dette var deres år til medalje. Vi fra haugerud stilte med Even, Finn, Vetle, Aleksander, Amanda, Cecilie, Elisa og Amanda Niederbach.

Guttene tok bussen fra bussterminalen og ned til Kristiansand, dette tok rundt 5 timer. Vi kom frem temmelig sent så vi la oss til å slappe av. Neste dag var da kampene begynte, alle var skjerpet til kamp.

7.JPG

Alle samlet før kampene. Foran fra venstre Elisa, Amanda N, Cecilie. Bak fra venstre Amanda B, Finn, Vetle, Even og Aleksander.

Herresingel og Damesingel var det første som gikk, men dessverre gikk ingen fra haugerud særlig langt. Elisa kom til 1/8 delsfinale i singel. På guttenes side gikk det ikke noe bedre. Men i herrdouble U15 kom Even og Finn til kvartfinale. På banketten ble det servert burritos og is til desert. Det kom også noen lokale rappere som spilte noen låter. Etter at det var ferdig dro vi tilbake til senteret og la oss. Neste dag gikk semifinalene og finalene som var veldig underholdene og se på. Etter at hele UBM var over dro Alex, Even og Vetle hjem med 14.10 bussen tilbake til oslo.

Flere bilder finnes i Bildegalleriet (høyremeny) under UBM2011. For resultater se her.