U15/U19 ranking på Otta

Toheed Saeed og Elisa Wiborg markerte seg sterkt på rankingturneringen på Otta 17-19 januar. Som i Stavanger før jul så gjorde Toheed hat-trick i U15 og vant alle tre kategorier. Elisa fulgte opp med seier i MDU19, 2. plass i DDU19 og en femteplass i single.

I single var Toheed aldri truet og vant alle sine kamper i to sett. I finalen mot Matius Wijaya fra Moss ble det to jevne sett 21-16, 21-18. I double var det noe jevnere med makker Magnus Torkildsen fra Nøtterøy. I finalen møtte de igjen Matius med makker Victor Nordberg fra Sandefjord og sifrene ble 21-17, 21-16. Mixdouble spiller Toheed med sin faste partner Frida Sotnes Hamang fra Bærum BK. De har stort sett vunnet alle turneringer i sin årsklasse og det samme resultatet fikk vi her. Finalen mot Matius og Marie Christensen fra Frogner var jevn og i tre sett. Toheed og Frida vant det siste 21-17.

Denne gangen fikk Elisa sitt beste resultat i mixdouble sammen med Carl Christian Mork fra Asker. I en forrykende finale slo de favorittene Vegard Rikheim, Frogner/Charlotte Leinan, Mehamn med 21-13, 21-8. I double sammen med Hege Malene Ulstein fra Bergen var de meget nær i finalen med å overliste favorittene Vilde Espeseth, Kirkenes/Sophie Owen-Davies, Pillarguri. Til slutt ende de med tap 21-19 i tredje sett.