Treningstider sesongen 2012-13

Fordeling av treningstid for de ulike gruppene er nå satt opp. Vi har fått tildelt 4 flere timer sammenlignet med ifjor. Det er nå mulig å spille mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Fordelingen av treningstid på grupper finner dere her

Sesongen starter tirsdag 21 august på Oppsal og mandag 20 august på Haugerud. Da er hallene tilgjengelig for spilling. Den organiserte treningen starter fra uken etter.  

Den største endringen gjelder treningen for de eldste ungdommene (Peters gruppe ifjor). Den er litt senere på tirsdag, mens torsdagstreningen er flyttet til fredag. Denne gruppa hadde i forrige sesong altfor få baner i forhold til antall spillere og endringene gjør det mulig at få hele hallen med 6 baner å spille på. Det er også lagt inn litt tid hvor foresatte kan spille med barna og ungdommene sine på torsdag. Det var etterspurt ifjor. 

Oppsettet vil bli vurdert etter de første 2-4 uker etter at vi har fått litt erfaring med hvordan medlemmene benytter de enkelte tidspunkter. Kom gjerne med synspunkter og innspill til medlemmer i styret.