Treningstider og gruppeinndeling sesongen 2015-16

Nå er halltildelingen for neste sesong ferdig og resultatet ble 25 timer fordelt på Haugerudhallen og Oppsal Arena. Vi får de samme treningsdagene og tider som ifjor. Forskjellen er at vi starter kl 17 på tirsdag på Oppsal.

Økningen i timetall kan vi takke medlemmene for. I løpet av 2014 har 120 medlemmer deltatt på lagspill og/eller turneringer. Av disse har 85 fire eller flere aktiviter. Dette er viktige tall som brukes inn i forhandlingene om halltildeling med de andre idretter i Oslo idrettskrets.

Vi vil neste sesong prøve på nytt å få til en avtale med skolene rundt Haugerud for å tilby badmintontrening for SFO/Aktivitetsskolen på mandager. Badmintonskolen kommer igjen  til neste år samtidig som det blir flere grupper for barn og ungdom. Formålet er å kunne ha et godt tilbud både til de som satser på konkurrere mye og de som ønsker å spille badminton mer mosjonspreget. 

De voksne mosjonister skal være godt ivaretatt med muligheter for spill på kvelden alle ukens dager bortsett fra onsdag. 

Vedlagte dokument viser tildelt treningstid med fordeling på ulike grupper. Vi kan fortsette med trening lørdag morgen også siden vi har fornyet avtalen med Innebandyforbudet slik at de som hovedregel starter sine kamper etter vår trening. 

Treningstidene gjelder fra 17 august i Haugerudhallen og 18 august i Oppsal Arena.