Tre medaljer til Haugerud i første rankingturnering

Toheed Saeed og Elisa Wiborg kom hjem med gull, sølv og bronse fra sesongens første nasjonale rankingturnering for U13 og U19 spillere i Kristiansand sist helg. Alle de beste fra hele landet var til stede. Bildet er fra mixfinalen med Elisa ved nettet lengst fra kamera.

Haugerud stilte med tre spillere, Karoline Eriksen, Toheed Saeed og Elisa Wiborg. 

Toheed i U15 spilte seg frem til 8-dels finale i sluttspillet, kom til kvartfinale i mixdouble med Frida Sotnes Hamang før det toppet seg med seier i double med Mads Marum fra Kristiansand etter en spennende finale. 

Elisa i U19 spilte en jevn og hard semifinale i single mot 2. seeded Thea Kristina Johansen fra Nøtterøy hvor det til slutt ble tap 21-17 i tredje sett. I mix sammen med Lars Rikheim Huus fra Frogner IL spilte de seg frem til finale hvor de måtte strekke våpen mot Fredrik Kristensen og Natalie Syvertsen fra Moss BK. Lars og Elisa har aldri vært i slik finale før så resultatet var en god oppmuntring for videre satsing. I double ble det tap i kvartfinalen etter en ny jevn tresettskamp, denne gangen sammen med Vilde Espeseth fra Kirkenes. 

Under Lars og Elisa etter premieutdelingen. 

Elisa og Lars KBK ranking sølv mix

Karoline Eriksen  spilte single og double, men greidde ikke å komme videre fra puljespillet i den  harde konkurransen.