Tre av tre fra Haugerud tok gull på U15-ranking på Herøy

Helgen 9.-10. mars var det U15-ranking på Herøy, og til tross for egen X-klasse i single, var flere av de beste ikke med på denne turneringen. For dem som tok turen var det derfor utfordringer og muligheter utenom det vanlige.

Haugerud stilte med tre spillere, Thomas Grüner Fjeldheim, Sofie Aamodt og Aleksandrs Jakovlevs. Thomas og Aleksandrs ligger på toppen av hver sin single-rankingliste, henholdsvis U15 og U13, og det blir ingen endring på dét så lenge de tok hjem hvert sitt gull i henholdsvis U15X og U15A. Thomas tok for øvrig hat trick med gull i alt han stilte i, gull i double sammen med Andreas Holmedal fra Askøy, og gull i mix sammen med Elise Lærkerød Jelsness fra Bygdø. Sofie tok gull i double sammen med Katja Botcharova Ellingsen fra Bergen, mens disse to måtte nøye seg med hver sin bronseplass i mix. Aleksandrs fikk også bronse i double sammen med Haakon Lærkerød Jelsness fra Bygdø.

Vi teller altså 5 gull og 2 bronse fordelt på tre representanter fra Haugerud. Igjen en super prestasjon, helt i Norgestoppen!

Her er topp 4 fra U15X med vinner Thomas Grüner Fjeldheim fra Haugerud som nr. 3 fra venstre.