Travelt under Haugerud cup 2-3 desember i Haugerudhallen

Travelt under Haugerud cup 2-3 desember i Haugerudhallen

Det var fin stemning og mye god badminton å se under årets Haugerud cup. 167 spillere fra 17 klubber på Østlandet gav et tettpakket program, mest på lørdag da det ble spilt fra kl 0830 til 2100. Over gleder mange veteraner seg over godt spill og premier i double på søndag.

For aldersbestemte klasser var årets cup vinklet mot nybegynnere og spillere med middels erfaring. For mange foreldre var det også deres første turnering og det var mye nytt å sette seg inn i. Vertsklubben toppet deltakerlisten med 54 spillere i alle aldre, men hyggelig at mange andre klubber også stilte med gode tropper. IL Skrim fra Kongsberg hadde kanskje lengst reisevei denne gangen.Arrangementet ble meget greit gjennomført med ialt 20 timer kontinuerlig badminton og sekretariatet sørget for at kampene ble gjennomført iht tidsskjemaet. Kjøkkenet sørget for to varmretter pluss alt hva en rikholdig kafe kan by på hele tiden.

Haugerudspillerne kom på premielisten i 17 kategorier slik at det er umulig å nevne alle, men noen må nevnes. Ram og David slo til med en ny seier i HDA, det var deres annen på kort tid da de nylig også vant samme klasse i Asker Open. HDB finalen så ganske forvirrende ut da det var 3 damer og en mann som spilte. Men slik er det når kvinnene også inntar mannsklassene i badminton! Her gikk forøvrig Tommy Helander og Kristin Tømt fra Askin Bk av med seiren. Også i HSU17C kom en jente øverst hvor Leyla slo alle guttene i puljen. I DSU15C gikk Iselin til topps etter målbevisst spill. Spennende finaler var det i HSU13B med Bo og HSU15B med Mathias hvor det bølget frem og tilbake i lange tresettskamper og hvor Haugerud spillerne tapte meget knapt etter stor innsats mot hhv. Eirik fra Vestre Aker og Eivind fra Horten.

I U9 og U11 klassene var det fine deltakerpremier til alle. Her var det mange gode talenter å se.

Mange Haugerudspillere å se litt utpå lørdagen….

 

Leyla og Sondre i HSU17C
Ungdommene har inntatt sektretariatet!
Adit og Bo i HDU13B

Komplette resultater finnes på Badmintonportalen.