Travel og god stemning under Haugerud vårcup 2017

Travel og god stemning under Haugerud vårcup 2017

Haugerud vårcup ble arrangert 20-21 mai med meget god deltakelse fra 20 klubber i Østlandsområdet. Det er tredje gang den arrangeres og det ser ut som den er kommet for å bli. 298 kamper ble avviklet og det holdt akkurat for spill lørdag og søndag. Vertsklubben toppet deltakerlisten med 50 av de 188 deltakerne og forsynte seg også pent av premiebordet. Bildet viser Theodor og Victoria som hentet hjem seieren i MDU15A.

Det var hyggelig at så mange spillere i Østlandsområdet hadde tatt turen til Haugerud. Stavanger Bk kom langveisfra med en stor tropp mens IL Skrim fra Kongsberg og Hamar BK var klubbene med lengst reisevei i Østlandsområdet. Arrangementet ble greit gjennomført med ialt 22 timer kontinuerlig badminton og sekretariatet sørget for at kampene ble gjennomført iht tidsskjemaet. Haugerudkjøkkenet sørget som sedvanlig for for varm mat pluss alt hva en rikholdig kafé kan by på hele tiden.

Årets vårcup spente vidt, fra en god eliteklasse, gjennom mosjonsklasser til spill etter Swiss Ladder metoden for de yngste. På søndag var det morsomt å se hvor fint det gikk med singlekamper for U9/U11 sammen med mixdouble for de voksne. De yngste måtte da telle de eldre og omvendt.

Premiene ble fordelt ganske jevnt mellom klubbene. Mange yngre spillere prøvde seg i voksenklassen og overrasket nok noen ganger sine langt eldre motstandere. Her er fullstendige resultater. Under er noen glimt fra de to dagene.

 

Haugerud vårcup HDE
Herrene som avsluttet søndagen med en uhyre spennende HDE finale hvor Carl Chr Mork, Asker og Sturla F. Jørgensen, Haugerud slo Bærumsparet Dimiter Ivanov og Vladimir Vangelov.
Haugerud vårcup HDC Muhammad Iftekar
Hjemmeseier i HDC med Iftekahr Hussain og Mohammad Shakoor. De er gjengangere på premiepallen på Haugerud
Haugerud vårcup Mathias U13B
Glade gutter med premiene i HSU13B, Phillip fra Bygdø til venstre og Matthias fra Haugerud til høyre.
Haugerud vårcup Janssen U15B
Janssen fra Haugerud til høyre vant HSU15B. Her med Zacharias fra Bygdø og Kavin fra Bærum, nr 2 og 3.
Haugerud vårcup hallen
Haugerudhalle klar for turnering. Alt er på plass:)
Haugerud vårcup HDU13B
Mari og Jonas gleder seg over seier i HDU13B.