Toheed, Finn og Alexander vant på Frogner

Haugerud stilte med 8 spillere i alderen 11 til 14 år i den tradisjonelle vårturneringen på Frogner. Best denne gangen var Toheed, Finn og Alexander som seiret i hver sin klasse.

Frognerkyllingen og Frognerbroileren er de vårlige ungdomsturneringene på Frogner. I år foregikk de i helgen uke 15, Frognerkyllingen 17 april og Frognerbroileren 18 april.

Vår minste deltaker er Toheed Saeed Ahmed. Han spilte HSU11 klassen i Frognerkyllingen. Han vant alle 3 kamper med klar margin og tok første plass i HSU11 klassen uten problem.

Finn Moen, Alexander Drzewiecki, Vetle Rognstad, Even Eggum og Arnab Misra spilte i single U17 klassen. Som vanlig vant Finn Moren alle kampene og tok en suveren seier. Sammen med Alexander overrasket han også med første plass i HDU17 klassen. Her slo de sterke par fra Frogner og Bygdø som de ikke har slått før. Ingen av de andre kom til sluttspillet i single, men det var mange jevne kamper med både seire og tap. Alexander var single vant Alexander og Even vant en kamp hver i sin pulje i HSU17 klassen men kunne ikke videre til sluttspillet.

Cecilie og Amanda spilte sammen i double DDU15 klassen og kom videre til sluttspillet. I finalen tapte de mot Hamang-jentene fra Rykkin slik at det ble 2 plass. I single stilte Cecilie i U15, mens Amanda spilte U13. De vant en kamp hver i gruppespillet, men kom ikke til sluttspillet.

Våre deltakere fra Haugerud gjorde stor innsats i denne turneringen samtidig som de hadde mye moro.