Tøffe tak i ranking U15 på Hamar, 6-7 mars

Aleksander, Amanda og Elisa spilte mange harde kamper på Hamar under rankingturneringen med de beste spillerne fra hele landet.

Haugerud stilte med 3 spillere i turneringen. Amanda var tilbake etter lengre sykdomsavbrekk, mens Finn Moen var syk og kunne ikke stille.

Amanda spilte i en meget hard pulje i single. Der møtte hun 2 spillere på forbundets talentlag samt Christine Wasenius fra Moss. Det ble 3 tap, men to av kampene gikk til 3 sett. Elisa fikk en lettere vei i puljespillet og vant alle sine kamper. I 8 dels finalen møtte hun en spiller fra Stord og vant den i to sett. Så møtte hun 2-seedet Hege Rikheim fra Frogner. Etter et jevnt første sett så tok kreftene litt slutt midtveis i siste sett. Aleksander kom seg videre fra gruppespillet etter to seire og ett tap. i 16 dels finalen møtte han en spiller fra Klæbu og måtte gi tapt etter en jevn kamp i tre sett.

I mix spilte både Elisa og Amanda med partnere fra Frogner, hhv. Lars Rikheim Huus og Ross A. Ellingsen. Begge parene kom seg greit gjennom første runde. Amanda og Ross tapte så en jevn kamp i annen runde, mens Elisa og Lars vant ganske greit. I kvartfinalen møtte Elisa og Lars paret som var seeded som nr 1 og som vant klassen, Fredrik Kristensen og Christine Wasenius fra Moss. Etter 21-14 i første sett var de nær ved å ta annet sett som endte 23-21 i Mosseparet sin favør.

Alle tapte første runde i double. Elisa og Amanda spilte sammen for første gang på leng og var nok litt preget av det selvom de spilte godt. Dog, det ble en jevn kamp mot Tina Austnes fra Kolvereid og Malin Solberg fra Grong som tilslutt fikk bronse.

På Hamar var det også vanlig turnering, andre ungdomsklasser og C klasse. Her var Haugerud godt representer med 11 spillere. Detaljer i en anne artikkel.