To seire til Haugerud under Frogner U13/U19 ranking

Haugerud stilte med 8 spillere i U13 og 2 spillere i U19 i årets vårranking på Frogner 13-15 mars. Alle leverte fremragende innsats i hard konkurranse med spillere fra hele landet. Helt til topps denne gangen gikk Aimee Hong i DDU13 og Toheed Saeed i HSU19.

Fantastisk innsats i ranking turneringen U13 klassen på Frogner denne helgen. På søndag spiller Aimee finale i DD (med Sara fra Frogner) og semifinale i DS, Therese spiller semifinale i DS og Mathias og John spiller semifinale i HD. John avanserte helt til kvartfinale i HS og Mathias og Thomas kom til 1/8 dels finale. I U19 spiller Toheed kvartfinale i HS iS kveld.
Liker · Kommenter

Aimee Hong spilte double med Sara Andersen fra Frogner og i finalen møtte de paret Victoria Økland, Askøy og Emilie Norberg, Sandefjord som har dominert klassen iår. Etter en uhyre spennende finale greidde de å vinne finalen med sifrene 19-21, 21-17, 22-20. Aimee fulgte godt opp med semifinaleplass i DSU13 også. 

Toheed Saeed hadde en ganske grei finale i HSU19 ved å vinne med sifrene 21-9, 21-14 over Robin Thorstensen fra Moss. Det var jevnere i semifinalen mot Dusan Nicolic fra Sotra da det ble 21-19, 21-19. 

Våre U13 spillere fulgte opp med mange gode kamper og plasseringer. Her kan bare nevnes Therese Nguyen som også kom til semifinalen i DSU13, mens John Nguyen nådde kvartfinalen i HSU13. 

På Frogner var det U19X klasse i single hvor de 6 beste på rankinglistene får spille pluss to som velges fra badmintonforbundet. Cecilie Li fra Haugerud ble tatt ut til å spille den klassen sammen med hele landslaget i U19. Det ble mange fine kamper og Cecilie endte til slutt som nr 7.

Her finner du alle resultater.

  

 

 

 

 

 

Fantastisk innsats i ranking turneringen U13 klassen på Frogner denne helgen. På søndag spiller Aimee finale i DD (med Sara fra Frogner) og semifinale i DS, Therese spiller semifinale i DS og Mathias og John spiller semifinale i HD. John avanserte helt til kvartfinale i HS og Mathias og Thomas kom til 1/8 dels finale. I U19 spiller Toheed kvartfinale i HS i kveld.Liker · Kommenter

 

 

 

Hei Øystein,

Her er noe bilder som vi tok fra helgen, hvis du har lyst til å legge ut på FB eller hjemmesiden.

Toheed 1 plass HS

John og Mathias 3 plass HD

Aimee og Therese 3 plass DS
(Aimee gjorde en stor innsats på semifinale mot Victoria Økland)

Aimee og Sara Andersen(Frogner) 1 plass DD (vant over en veldig spennende kamp over en dominante par som har alltid vunnet i de siste årene)

Viser også til det Rune har lagt ut tidligere. Vedr Thomas, Mathias og John i sgl.

Itillegg var også Theodor F., Andy, Kasper og Cecilie med. Vet ikke om jeg har glemt noen…

Tusen hjertelig takk til vår super trener Sondre! Han har veldig mye av æren for at alle Haugerud spillere har hevet seg veldig både i teknisk, fysisk og psykis