To gull og en sølv i junior NM på Lillehammer

To gull og en sølv i junior NM på Lillehammer

Haugerud stilte med en fin og ung tropp på syv spillere til junior NM på Lillehammer helgen 3-5 mai. Fra venstre Theodor, John, Therese, Mathias, Karianne, Aimee og Victoria. Det ble mange spennende kamper og også topp resultater med to gull til Aimee i damedouble (med Marie fra Frogner) og i mix (med Markus fra Bergen), og sølv til Mathias og Theodor i herredouble.

I damedouble fikk Aimee og Marie det ganske lett i semifinalen, mens det finalen mot Jenny og Emilia (Frogner og Sandefjord) varierte mye med ett klart sett til hver av parene. Men Aimee og Marie  avgjorde det trygt med 21-12 i tredje sett.

Medaljevinnerne i damedouble, Aimee og Marie øverst

I mixdouble ble semifinalen mot Ludvik og Emilia (Nøtterøy og Sandefjord) en riktig gyser med to jevne par. Markus og Aimee fikk til slutt dratt hjem seieren med sifrene 21-19, 18-21, 24-22. Finalen mot Emma og Jonas (Kristiansand) ble dessverre ikke spilt ettersom Emma var uheldig og skadet seg i damesingle finalen.

Medaljevinnerne i mixdouble med Markus og Aimee øverst

De to U15 guttene Theodor og Mathias overrasket de fleste i Håkonshall med å spille seg helt frem til finaleni herredouble. I kvartfinalen slo de 2. seedet Jonas og Markus (Kristiansand) etter et meget spennende tredjesett som Haugerudguttene dro i land med 21-19.  Semifinalen ble et nytt uhyre jevnt oppgjør mot Amund og Øystein (Frogner og Sandefjord). Sifrene taler for seg 21-18, 20-22, 22-20. I finalen møtte de  Markus (fersk singlemester) og Andreas fra Bergen. Etter en litt svak start spilte de seg stort opp og klarte nesten å vinne andre sett slik at sifrene ble 21-14, 21-19 til bergenserne.

Herredouble med Theodor og Mathias til venstre