Therese og Aimee til topps i damedouble U17 under Kristiansand ranking

Therese og Aimee til topps i damedouble U17 under Kristiansand ranking

Therese Nguyen og Aimee Hong tok en flott seier i damedouble U17 under Kristiansand ranking helgen 15-17 september etter å ha vunnet i to sett mot et dansk par i finalen. Aimee selv tok også en tredjeplass i mix noe også Elisa Wiborg gjorde i seniorklassen.

Haugerud stilte med en fin tropp på 15 spillere med en god fordeling mellom U13, U17 og seniorspillere. Forrige helg var det U15-U19 ranking på Haugerud og dette var årets første nasjonale møte for disse klassene.

Armand Bruun og Mathias Wong i herredouble U13

Det var jentene våre i U17 klassen som  kom lengst frem på premielistene denne gangen med seier og tredjeplass. Vi stilte med en kombinasjon av U15 og U17 spillere så det var flere som vil ha mange år igjen i denne aldersklassen. Det ble flere 5 plasser som viser at flere er på vei oppover.

Våre fem unge U13 spillere var dette deres første møte med en nasjonal rankingturnering. Det gav god erfaring og læring som kommer godt med utover i sesongen. Bestemann i Kristiansand ble Alexandrs Jakovlevs med kvartfinale og femteplass i alle tre kategorier.

Blant seniorene var det Elisa Wiborg med en tredjeplass i mixdouble sammen med Carl Chr. Mork fra Asker og Malin Andersson med en femteplass i single som nådde lengst. Flere hadde mange gode kamper og det lover godt for eliteserien senere i høst.

Komplette resultater finnes i badmintonportalen.