Tettpakket hall og masse fin badminton under Haugerud ranking U13-U19X

Tettpakket hall og masse fin badminton under Haugerud ranking U13-U19X

Mange av Norges beste i alderen 11 til 18 år var på plass i hallen under Haugerud ranking U13-U19X helgen 2-4 november. Som vanlig under ranking var hallen tettpakket fra morgen til kveld og publikum kunne oppleve mye god og spennende badminton.

Årets ranking var litt større enn fjorårets og vi ønsket å tilby et godt kamptilbud til alle tilreisende spillere. Det gjorde at vi måtte benytte 6 baner i Oppsal Arena på lørdag for å få avviklet alle kampene innen rimelig tid. 32 klubber kom på besøk fra hele landet og ialt deltok 135 spillere. Nordligste deltaker kom fra Hammerfest og sørligste fra Kristiansand som stilte med 16 spillere. Det var et stort apparat i sving for å gjennomføre kampene, telle, dømme, holde hallen ryddig og fin, servere mat og håndtere skoleovernatting.

Haugerud var største klubb i år med 18 spillere i aksjon såvidt foran Kristiansand. De fleste var U15 og U17 spillere som deltok U19 klassen. Haugerudspillerne spilte mange fine kamper og fikk med seg en god andel fra premiebordet på hjemmebane. Her er det ikke plass til å nevne alle, men på facebook Haugerud Badminton så ligger det bilder av de fleste premievinnerne fra alle klubbene.

Aleksandrs i finale HSU13A mot Brynjar fra Rubbestadneset. Aleksandrs gikk seirende ut av kampen og fikk også 1 plass i HDU13A og 2 plass i MDU13A.

 

 

Sofie og Emilie etter en flott 3 plass i DDU13A., deres beste plassering i rankingturnering.
Delia og Aimee etter seiren i DDU19A. Delia tok også seiren i DSU19A og Aimee fikk 2 plass i MDU19A.

Her finner du komplette resultater. Besøk også FB siden Haugerud Badminton for flere bilder og kommentarer.