Tettpakket Ellingsrudhall under Haugerud ranking U15*/U17

Med over 330 kamper gav den store deltakelsen grunnlaget for en spennende og intens turnering. Haugeruds Toheed Saeed var langt fremme i U17 klassen og kunne innkassere to andreplasser, i single og i mixdouble. Her er Toheed i midten flankert av vinner i HSU17 Mads Marum fra Kristiansand Bk og Karl Ødegård fra Brodd bk.

I mixdouble spilte Toheed sammen med Frida Sotnes Hamang fra Bærum Bk. De har spilt sammen lenge og viser alltid gode resultater. I U17 i damesingle ble det seier til Sandefjords Alda Karen Jonsdottir etter at hun slo Frida Sotnes Hamang i finalen. 

Til årets Haugerud ranking 6-8 mars kom det 138 spillere fra 28 klubber. De representerte alle  landsdeler, fra Hammerfest og Kirkenes i nord til  til Kristiansand og Mandal i sør. Meget gledelig at så mange ville ta turen til oss. Aldri har Haugerud alene arrangert i slik stor turnering med over 330 kamper. Kampavviklingen gikk utmerket og vi avsluttet hver dag foran tidsskjemaet.

I U15 var det Grand Prix klasse i single med mange spennende kamper. På herresiden trakk favoritten Markus Barth fra Bergen det langstre strået da han slo Viktor Norberg fra Sandefjord i finalen. Markus har vist meget lovende takter i år og har kvalifisert seg som elitespiller i Danmark. Det henger høyt. På damesiden vant Vera Ellingsen fra Bergen etter en finale mot Emma Wåland fra Kristiansand. 

 

HaugerudrankingEllingsrudhallen

 Det var nytt for oss å arrangere i Ellingsrudhallen. Men det fungerte godt med gode kjøkkenforhold og syv baner. Det siste var nødvendig pga stor deltakelse.

Her er et bilde fra hallen fra fredag. På tribunene var det stapp fullt hele tiden og trafikken i kiosken var solid. Mye god mat og drikke ble servert til sulte spillere med blant annet varmretter alle dager.

På Haugerud skole var det overnatting i år også. Her sov spillere, foreldre og ledere fra Kristiansand og Bergen, drøye 30 personer.  

 

 

 Haugerud stilte med 13 spillere, ganske likelig fordelt mellom U15 og U17. I U15 spilte mange av våre beste U13 spillere. Det er tøft å gå opp en klasse men de greidde seg bra og vant mange kamper. Den beste plasseringen ble em femteplass til Thomas Fjeldheim i HD. I U17 klassen har vi mange ivrige U17 gutter som gjorde en jevn og god innsats. Dog i den sterke konkurransen så greidde de ikke å nå sluttspillet i single. 

Her finner dere resultatlistene