Strålende sesong for Haugerudlagene i årets seriespill

Strålende sesong for Haugerudlagene i årets seriespill

Årets seriespill fikk en brå slutt da Norge ble stengt ned og alle arrangmenter ble forbudt. Men nå har Oslofjorden badmintonkrets publisert sesongens resultater. Det er meget hyggelig lesning for Haugerud med topplassering i de fleste divisjoner vi deltar i. Her er 1. divisjonslaget som gleder seg over de gode resultatene.

Kretsen har tatt  utgangspunkt i tabellene etter siste gjennomførte serierunde og gjort enkelte justeringer. Haugerud har mange lag med i årets seriespill både blant de voksne og i aldersbestemte klasser. Her er oversikten over sesongens resultater.
Eliteserien
Etter en meget spennende storrunde i Moss med seier 6-4 over Kristiansand i siste kamp kapret laget 4 plassen på tabellen og var klare for å spille om NM medaljene i sluttspillet 18-19 april. Men nå ble vi nr 4 da finalerunden ble avlyst. Vi gleder oss til neste sesong hvor vi skal prøve å klatre enda et hakk opp på tabellen.
1. divisjon

Haugerud var blant favorittene i år da laget i forrige sesong avsluttet kun ett poeng bak Vestre Aker som så rykket opp til eliteserien. Laget var ubeseiret da serien ble avsluttet men lå likevel som  nr 2 på tabellen et poeng bak Bærum som hadde flere spilte kamper. Men siden Haugerud allerede hadde møtt lederlaget Bærum og kombilaget Trømsø/Hammerfest som var på tredjeplass og vunnet begge, avgjorde NBF at Haugerud vant serien. Laget var jevnt og godt besatt både på herre- og damesiden. Ingressbildet viser laget med Berit, Karianne og Tine foran og David, Sondre, Ram og de unge U15 spillerne Aleksandrs og Armand bak.

2. divisjon
Her var grunnspillet delt mellom to puljer. Haugerud suste gjennom grunnspillet uten tap og de to første kampene som ble spilt i sluttspillet. Her var det meget jevnt mellom de 6 lagene i toppuljen, men Haugerud dro det i land med knappe ett poeng foran Asker og Bygdø.
Oslofjordserien
Også her viste Haugerud sin styrke og vant grunnspillet etter å ha gått ubeseiret gjennom de 6 kamper som ble avviklet.
U15
I U15 ble  halvparten av kampene avviklet. Haugerud og et lag til, kombilaget Moss/Bygdø, var begge ubeseiret men Haugerud ble dømt foran på bedre “målforskjell”.
U13
Her har vi et meget ungt lag som spilte seg frem til en fin fjerde plass i grunnspillet etter mye tøff motstand. På bildet er  Hannah, Victoria, August, Linus og Vinit klare for spill på Lambertseter før jul. Emma, Julian, Kathy og Nancy har også vært med.
Klubbserien
I klubbserien spilles lagkampene på kveldstid i treningstiden hos de klubber som deltar. Her er det delt i en barne- og ungdomsavdeling og en voksen avdeling. Fokus er få spilt kampene i en litt uformell setting. Det gjør den spesielt fin for nybegynnere og litt øvete spillere. I årets serie deltar Lambertseter, Haugerud, Sangam, Vestre Aker og Strømmen og den har vært aktiv enn på lenge. Det har blitt mange hyggelige klubbkvelder på besøk hos andre klubber og hos oss på Oppsal og Haugerud.