Strålende Haugerudspill på U15 ranking på Herøy i Nordland

Strålende Haugerudspill på U15 ranking på Herøy i Nordland

10 og 11 mars var det U15 ranking med mini grand prix (X-klasse) på Herøy utenfor Sandnessjøen. Haugerud stilte med 5 spillere som alle hadde tatt den lange turen nordover, Delia Murtazalieva, Victoria Zhang, Theodor Fjelldal, Mathias Ji Hong og Thomas Fjeldheim. Disse slo meget godt fra seg og det ble mange gode plasseringer på våre 5 unge, lovende spillere

Herøy ligger flott til i Nordland med omkranset av fjord og fjell.

Begge jentene spilte i X-klassen i single, som er en egen «mini-turnering» for de 8 beste spillerne. Her gikk Delia helt til topps med klare sifre i både semifinalen og finalen som gikk mot henholdsvis Julie Abusdal (Kristiansand) og Karina Andreassen (Kirkenes). Victoria spilte flere meget jevne kamper, men endte til slutt på en 7. plass. I herresingle X spilte både Thomas og Theodor, hvor sistnevnte kom seg helt til en semifinale hvor det ble tap for Kevin Elson fra Kristiansand. Thomas kom på 5. plass etter å ha møtt begge finalistene i puljespillet.

Thomas og Mathias, the comeback double kids!

I herredouble gjorde Thomas og Mathias et aldri så lite comeback etter at Mathias har  vært ute med skade en stund. Det gjorde de med stil da de gikk helt til topps og vant finalen mot Elias Selsaas (Karmøy) og Andreas Korssun(Moss) 21-14, 21-15. Semifinalen var spesielt sterk da de slo begge singlefinalistene i to sett. I damedouble spilte de to Haugerudjentene mot hverandre, Delia med makker Julie Abusdal (Kristiansand) og Victoria med Karina Andreassen (Kirkenes). Her var det Delia og Julie som trakk det lengste strået med seier 21-14, 21-14.

I mix måtte Delia og Mathias gi tapt 21-23 i tredje sett i semifinalen og for Mathias ble det også tap i tredje sett i single.

Alt i alt meget sterk prestasjon av våre spillere med pallplasseringer i alle kategorier de spilte i!

Detaljert resultater finnes i portalen, http://www.cup2000.dk/turnerings-system/Vis-turneringer/?tournamentid=8811