Stor tropp og flere pallplasseringer på Moss ranking senior elite og U15

Haugerud stilte med en solid tropp under Moss ranking senior elite og U15. Ialt 9 spillere i U15 og 3 i seniorklassen og vi kunne notere oss flere pallplasseringer. Her er Aimee og Elisa klare for semifinaler på søndagen.

Det er morsomt å se at Haugerud begynner å få mange unge spillere som deltar på rankingturneringene. Disse er nasjonale hvor de beste spillerne kommer fra hele landet. I Moss var det god deltakelse i U15 pluss grand prix i single hvor de høyest 8 rankete spillere i landet deltar. 

Alle spillerne gjorde en fantastisk insats og fikk spilt mange gode kamper. Vi ser frem til fortsettelsen utover i sesongen. Flere er også U13 spillere som greier seg godt i U15 klassen. Best av våre denne gangen i U15 var Aimee Hong som gikk helt til topps i Mixdouble sammen med makker Ådne Strøm fra Kolvereid. I damedouble ble det et knepent finaletap med 22-20 i tredje sett sammen med makker Marie Mørk fra Kristiansand. I single U15 GP ble det også et tresettstap i finalen mot Sofia Mascali fra Bergen. Aimee har vist igjen at hun er blant de aller beste U15 spillerne i landet.

I elite senior vant alle våre tre sine puljer i single, Toheed, Cecilie og Elisa. Elisa kom lengst med semifinale plass i mixdouble og single. I mixdoublen hadde hun to matchballer med sin makker Carl Christian Mork fra Asker , men det ble likevel et knepent tap. Dessverre skadet Elisa seg i slutten av 2 sett og måtte trekke seg fra singlekampen.