Stor lagseriehelg for Haugerud 28-29 oktober

Stor lagseriehelg for Haugerud 28-29 oktober

Klubben hadde hele 9 lag i aksjon sist helg. Det begynte med nybegynnerspill i Voksenhallen fredag ettermiddag og fortsatte med U13, U15, 2 divisjon og Oslofjordserien på Oppsal Arena. Elitelaget var i Tertneshallen i Bergen og møtte Frogner, Stavanger og Bergen i sesongåpningen.

Det var imponerende å se så mange Haugerudspillere i alle aldre fra morgen til kveld på banene. Her var det stor innsats hele veien. Og resultatene uteble heller ikke.

Elitelaget viste styrke i Bergen med seier 7-3 over hjemmelaget Bergen BK og uavgjort 5-5 mot Stavanger. Her ledet Stavanger 5-3 før de to avsluttende mixene, men det dro Haugerud greit i land. Mot fjorårets norgesmester Frogner IL tapte vi 8-2 etter at Elisa vant DS1 og Aimee og Malin DD. Det var også tre meget jevne kamper som gjør at vi ikke var så veldig langt fra poeng. Etter helgen ligger Haugerud ligger på en sterk fjerdeplass. Dette ligger an til å bli vår beste sesong i toppserien så langt. På bildet fv foran Berit, Elisa, Aimee og Malin. Bak Pål Endre, Johan, Jardar, Sondre (lagleder), John og Sturla.

Blide U15 spillere med fv. Theodor, Jonas, Leonard, Mari, Sofie og Victoria.

Våre U13 og U15 lag er preget av fornyelse da flere av spillerne er rykket opp en aldersklasse. Begge lag gjorde en solid innsats med seire og uavgjorte kamper. Etter to seire ligger U15 øverst på tabellen sammen med Moss og Bærum. U13 klarte en seier og en uavgjort og er med det også på tabelltoppen sammen Vestre Aker og Moss.

2. divisjonslaget består av en god blanding av erfarne seniorer og lovende U15/U17 spillere. Laget søkte om å spille i 1. divisjon i år, men det var ikke plass. Derfor er det viktig å vinne 2 .divisjon i år. Laget er på god vei. Etter to serierunder med 4 lagkamper er de ubeseiret og klart i teten på tabellen foran Vestre Aker. Kun 3 av 32 spilte enkeltkamper har resultert i tap.

I år deltar det 9 lag i den lokale Oslofjordserien og her samles unge og eldre til mange harde oppgjør. Tore Granerud organiserer Haugeruds lag og støtter dem praktisk. Haugeruds lag ligger fint plassert på tabellen. Det er nok Haugerud 3 som så langt er vassest, men tett på kommer de andre.

Alle resultater finnes i badmintonportalen.