Stor badmintonfest i Haugerudhallen under den tradisjonelle vårcupen

Stor badmintonfest i Haugerudhallen under den tradisjonelle vårcupen

Endelig var det igjen mulig å arrangere stor badmintonturnering i vår trange og litt tilårskommen, men opppussede hall. Og stor fest ble det fra fredag kl 17 til søndag kl 19 med over 27 timer kontinuerlig badminton . Over 220 spillere fra 19 klubber var med i denne breddesamlingen, fra ferske 7-8 åringer til garvete veteraner på over 75. Vertene stilte med over 60 spillere og sannelig dukket de også opp ved premiebordet både titt og ofte.

Det var veldig gledelig at Groruddalens vakreste badmintoneventyr samlet så mange spillere. Hallen var tettpakket det meste av tiden. Det fine i Haugerudhallen er at tilskuerne kommer tett på spillerne, tribunen er nære banene samtidig som det er mange sitteplasser nede på hallflaten. Kioskgjengen holdt koken hele tiden og et uendelig antall  vårruller og stekt ris gikk unna sammen med alle andre typer kioskvarer.
Med nybegynnerprofil i aldersbestemte klasser var dette første møte med en ordentlig turnering for mange av de yngre spillerne. Vi håper det gav mersmak og håper at alle kommer tilbake senere. Et slikt arrangement krever også stor frivillig innsats og for mange foreldre var det også første møte med turnering og hvilke oppgaver som er nødvendig for å få turneringen til å flyte godt. Hyggelig at også Sport Modern/Torinor stilte opp på lørdag. Alle kunne se at det var travelt ved disken store deler av lørdagen.
Haugerudspillerne tok godt for seg av premiebordet og gikk til topps i 10 av 30 kategorier.  Vi kan ikke nevne alle her,  men henviser til resultatene på Badmintonportalen. Men her er et par eksempler på glade vinnere:)
Vaibhav og Bharat gikk til topps i herredouble C etter å ha møtt et par fra Mortensrud-Aker i finalen. Her har de et godt grep rundt den prestisjetunge haugerudkoppen.

 

Victoria og Nancy spilte finale i damesingle U19B. Etter en god og spennende kamp i tre sett trakk Victoria det lengste strået til slutt.