Sterk innsats fra Haugerud på Hamar og i Horten

Både på Hamar og i Horten imponerte Haugerudspillere i C klassen og i U11/U13. Waheed slo til med seier i single og double med en spiller fra Nordbyhagen samt sølv i mixdouble sammen med Rowena. I Horten var hans sønn Toheed nær ved å vinne U13. Haugerud stilte med en fin tropp på 7 spillere i C klassene på Hamar

Haugerud stilte med en fin tropp på 7 spillere i C klassene på Hamar. Tilsvarende tropp deltok i Horten. De fleste spillerne har deltatt på 3.diviisjonslaget under Waheeds ledelse iår. På Hamar stilte også Waheeds sønn Toheed i HSU13. Han er egentlig U11 spiller, men vant 5 av 6 kamper på Hamar. Meget flott innsats.

Av resultatene fra Horten kan det nevnes:

Toheed hadde et spennende oppgjør i finalen mot Mathius fra Horten. Det var en veldig jevn kamp, og kampen endte ved 3. sett med 21-19 til Mathius. Toheed med premien under.

orten20ndre20pla.jpg

I MDC fikk Waheed og Roweena førsteplassen for MDC, mens Kim og Victoria fikk andreplassen i samme klasse. Snakk om internt finaleoppgjør. Til slutt fikk Waheed også sølv i single etter en jevn kamp. 

orten2020andre.jpg

Kim og Victoria

Flere bilder fra Hamar og Horten under bildegalleriet i mappe Bilder2. Bilder begynner med Hamar og Horten.