Kanoninnsats av Haugerud i NM for juniorer

Kanoninnsats av Haugerud i NM for juniorer

Haugerud ble beste klubb og vant medaljer i 4 av 5 klasser i junior-NM, tre av dem i gull. Delia ble mesterskapets beste spiller. Vi må si oss godt fornøyde med det.

Delia og Mathias

En merkelig sesong ble avsluttet med en gladsak. Fire av våre spillere kunne hente hjem medaljer fra årets NM for juniorer i badminton. Det har vært et år der flere har slitt med motivasjonen i dette annerledesåret og to av spillerne har heller ikke hatt lov å delta på trening siden november. Likevel gjorde alle sine saker bra og hentet ut det de hadde. Dette er mektig imponerende.

Haugerud stilte med Delia Murtazalieva, Aimee Hong, Sofie Jin Reistadbakk, Theodor Fjelldal, Thomas Grüner Fjeldheim, Aleksandrs Jakovlevs, Mathias Wong og Mathias Ji Hong. I tillegg stilte Marius, Naida og Sturla som coacher. De fikk mye å gjøre da våre spillere nådde langt i turneringen.

Hele troppen og trener Marius. Thomas og Aleksandrs var ikke til stede da bildet ble tatt.

I HS fikk Mathias Wong litt for tøff motstand i første kamp. Thomas spilte seg til 1/4 (5. plass) og Theodor helt til semi og fikk med det bronsje. I DS spilte Sofie seg til 1/8 (9.plass) og Delia gikk helt til topps og hentet gull. I HD hadde vi to 2 rene Haugerudlag og et lag med makker utenfra. Aleksandrs/Theodor, Mathias W/Kristoffer(Karmøy) og Mathias H/Thomas kom til alle 1/4. I DD fikk Sofie/Emma (Moss) for tøff motstand og gikk ikke videre. Derimot vant Aimee/Delia. I MD spilte Aleksandrs/Katja (Bergen) og Sofie/Andreas (Kr.sand) seg til 1/4, men det ble stopp for sistnevnte mot Aimee/Amund (Frogner) som vant det hele til slutt i en finale mot Delia/Mathias H. 3 av 4 spillere fra HIF i finalen der.

Stort bedre kan det neppe gjøres. Takk til de som sendte bilder!

 

Thomas og coach Marius
Theodor og coach Naida
Aimee og Sofie
Aimee med makker Amund fra Frogner
Delia og Aimee med sine gullmedaljer. De slo Katja/Kristine og Julie/June.
Delia som vinner av DS, sammen med Live, Katja og Elise.
Theodor med bronsje. Danila vant foran Andreas, Amund og Theodor
Aimee/Amund med sine gull. Sølv til Delia/Mathias H. Danila/Julie og June/Herman på bronsje.
Mathias og Delia

 

Delia og Aimee
Aleksandrs og Theodor
Aimee og Delia