Sterk innsats av Haugerud i årets første U17 og senior ranking!

Sterk innsats av Haugerud i årets første U17 og senior ranking!

Haugerud stilte med 11 spillere i årets første U17 og senior ranking i Kristiansand 21-23. september. Det ble av alle Haugerudspilleren spilt mange gode og jevne kamper og klubben markerte seg godt i begge klasser med flere gode resultater og pallplasser. På bildet sees to semifinaler i U17 med Haugerudspillere i sin nye røde skjorte, John og Andy i herredouble og Therese og Aimee i damedouble.

I damedouble U17 gikk Aimee Hong og Therese Nguyen helt til topps etter en spennende finale som de vant i tre sett mot et Kristiansands par med sifrene 16-21, 21-15, 21-16. Aimee gjorde det også skarpt i mix (U17) sammen med makker Amund Rikheim Huus fra Frogner, hvor også de kom helt øverst på pallen etter en ganske komfortabel seier 21-8, 21-16 i finalen. To andre Haugerud par markerte seg også i mix med hver sin kvartfinale, henholdsvis Andy Hang/Lisa Olsen Berg og Therese/John Nguyen. I tillegg kom også Thomas G

rüner Fjeldheim til kvartfinalen med makker Elise Jelsness fra Bygdø. I herredouble U17 kom John og Andy seg helt til en semifinale etter en spennende tre setts kamp mot to danske spillere i kvartfinalen. John kom seg også til en kvartfinale i herresingle U17 etter å ha kommet seg ut av gruppespillet som eneste Haugerudspiller. I damesingle kom begge jentene (Aimee og Lisa) seg videre fra puljespillet. Lisa måtte se seg slått i kvartfinalen av Jenny Rajkumer fra Frogner som senere vant hele turneringen, mens Aimee kom på en tredjeplass etter tap i semifinalen. I tillegg til de nevnt over deltok også Mathias Ji Hong og Theodor Fjelldal i U17 klassen.

Malin og Sturla i sin meget nervepirrende semifinale i mixdouble.

I senior klassen stilte Haugerud med tre spillere, Sturla Flåten Jørgensen, Malin Andersson og Elisa Wiborg. Sturla, med makker Carl Mork fra Asker, viste solid spill i herredouble og vant klassen uten å avgi et eneste sett! Sturla og Malin spilte godt og tok seg helt til en semifinale i mix, hvor det etter en meget jevn og utrolig nervepirrende kamp ble tap 22-20, 18-21, 27-29. Også i damedouble var Haugerud med i kampen om de beste plasseringene og Malin og Elisa spilte seg helt til finalen hvor det etter en litt treg start, men så meget godt spill ble tap for Norgesmesterne fra Moss med sifrene 12-21,23-25. I damesingle var også Haugerud representert i finalen, her med Elisa Wiborg, som etter en meget godt spill i semifinalen, måtte se seg slått av Emilie Hamang fra Frogner i finalen.

Med så mange gode kamper og resultater av spillerne våre er det bare å glede seg til resten av sesongen‼