Sterk Haugerud innsats i svensk senior grand prix i Gøteborg

Sterk Haugerud innsats i svensk senior grand prix i Gøteborg

Sist helg reiste en solid tropp Haugerudspillere til Askim utenfor Gøteborg og deltok på den svenske eliteturneringen Yonex Askim SGP 2019. Det ble mange harde kamper i den tøffe konkurransen mot flere av de beste svenske spillerne. Oppsummert ble det fire semifinaleplasser og flere kvartfinaler. Bildet viser Malin og Elisa i semifinalen mot et av sveriges beste damedouble par.

Spillerne reiste ned på litt ulik måte. U15 spillerne Thomas, Theodor og Mathias reiste ned for å få god matching i A-klassen.  Aimee og Delia dro sammen med andre Wangspillere. Sturla og Peter dro i regi av landslaget, mens Malin og Elisa representerte sin svenske klubb Torp GoIF som de har spilt seriespill for i hele sesongen.

God stemning mellom kampene, Peter (stående til høyre) og Delia, Mathias, Thomas og Theodor.

I HSA var det fine 4-puljer slik at Thomas og Theodor fikk tre fine kamper mot ukjente motstandere.  Thomas fikk en seier og var nær ved å vinne en kamp til. I MDA ble det semifinale for Theodor sammen med en svensk jente og Delia og Mathias. Thomas og Mathias fulgte fint opp med en seier i første runde i HDA.

Thomas og Mathias i HDA

I eliteklassen fikk jentene de beste resultater denne gangen. Elisa spilte seg frem til to semifinaler i DS og i DD sammen med Malin. I DS vant Delia de to første kampene, men måtte gi tapt i kvartfinalen i et rent Haugerudoppgjør mot Elisa. I damedouble var det også Haugerud  på begge sider av nettet i innledende runde der Elisa og Malin vant over Aimee og Marie Christensen fra Frogner i en jevn match.

Blant gutta fikk Peter det beste resultatet i HS. Etter to fine seire møtte han 3 seedet i kvarfinalen. Det ble en spennende kamp hvor Peter til slutt tapte 21-16 i tredje sett.