Spennende avslutning på årets lokale seriespill til helgen 21-22 mai

Spennende avslutning på årets lokale seriespill til helgen 21-22 mai

Til helgen skal fem haugerudlag i aksjon i det lokale seriespillet, i 1 divisjon. Oslofjordserien og U15. Tabellene før serieavslutningen er absolutt hyggelig lesning. I 1. divisjon skal begge lagene være med i sluttspillet for de fire topplagene etter grunnspillet,. U15 laget ligger på annenplass, mens de to lagene i Oslofjordserien er hhv nr 2 og 4.

I forrige serierunde møtte  U15 laget et kombilag Skrim/Asker som toppet tabellen. Det ble en fin lagkamp med flere jevne kamper. Det holdt ikke helt inn da Skrim/Asker til slutt vant med 4 mot 2 seire med 2 kamper uavgjort. Men solid innsats fra rødtrøyene fra Haugerud. Nå til helgen er det Vestre Aker som står for tur. Det er godt håp om en seier og 2 plass i årets serie. Laget er klart for landsfinalen for U15 lag i Kragerø litt nærmere sommeren.

Linus, Deep, Victoria og Hannah slapper av mellom slagene i Vestlihallen.
Hannah høyt oppe for å rekke ballen i damedoublen mot Skrim/Asker.

I forrige runde spilte 1. divisjon i Haugerudhallen og det var  gøy å se hallen igjen full med badmintonspillere. Alle 8 lagene  spilte i parallell med 1,5 bane pr lagkamp. Haugerud 2 fortsatte der de slapp i forrige serierunde ved å dominere alle de fire lagkampene som ble spilt. Med 8-0 i tre av kampene og 7-1 i den siste har de gått ubeseiret gjennom årets serie.

Haugerud 3 var ikke mye dårligere. De tapte kun en kamp og det var internoppgjøret med Haugerud 2. Mot Bærum som ble nr 2 i grunnspillet ble det et meget spennende oppgjør som til slutt endte 4-4. Haugerud 3 kom like bak på tredjeplass. Det er bare å glede seg til sluttspillet til helgen hvor Asker deltar i tillegg til de overnevnte lag.

Tabellen etter grunnspillet. De fire øverste lagene spiller om mulig opprykk til Eliteserien. Litt vanskelig for Haugerud da vi allerede har et lag der.
Haugerud 3 i aksjon i herredouble. Det er John og Leonard fra Haugerud med ryggen til kamera.
Haugerud 2 som en klar vinner av grunnspillet. Foran Berit, Victoria og Karianne. Bak David, Robin og Ram. Mathias var fraværende da bildet ble tatt.

Oslofjordserien avsluttes også til helgen. Her er det vanskelig å spå utfallet, men Haugerudlagene er godt plassert og det blir noen fine og spennende kamper mot OSI og Lambertseter.