Smashing lørdag med Marius Myhre i Haugerudhallen

De aller fleste av vår mest aktive U13 og U15 spiller fikk lørdag 28. mai mulighet til å trene med norgesmester Marius Myhre. Marius er et stor forbilde for alle badmintonspillere ikke bare i sin egen klubb, men for alle spillere i hele Norge. Det var helt tydelig at både de unge og Marius hadde en veldig hyggelig dag i hallen.

Treningen var lagt opp til to to-timers økter med matpause i mellom. Marius var imponert over spillerne, bra nivå og super innsats fra alle. Som et ekstra krydder var det også innlagt en liten privatkamp mellom Marius og Peter Rønn Stensæth fra Bygdø. Da fikk man se topp norsk badminton .

Helt til slutt fikk de som hadde lyst muligheten til å spille en minikamp mot Marius. Denne gang var det ikke noen som klarte å utfordre han, men inspirasjon til videre trening kan endre dette om noen år.

Smashinglrdag2.JPG  Smashinglrdag3.JPG
 Marius har gruppens oppmerksomhet….  Under oppvisningskampen mot Peter Rønn Stenseth hadde begge spillerne sin egen heiagjeng. 

De fleste spillerne som var med skal neste helg til Kragerø og spille landsfinale for lag. Her stiller Haugerud både U13 og U15 lag og samling gav forhåpentligvis ekstra inspirasjon frem mot dette 🙂