Ranking U17 i Kristiansand

U15 spillerne Elisa og Finn deltok på U17 norgesrankingen i Kristiansand 18-20 september i Kristiansand. Elisa kom lengst med knepent tap i kvartfinalen i single.

Haugerudspillerne gjorde en god innsats mot eldre spillere i Kristiansand. De deltok i alle disipliner single, double og mix.

I single var det puljer med 3 spillere hvor puljevinneren gikk videre. Spesielt i dameklassen var det god deltakelse med 12 puljer. Finn fikk en seier og så et tap mot Alexander Hansen fra Moss. Elisa vant sin første kamp i sitt puljespill og fikk WO i siste kamp pga sykdom. I kvartfinalen vant hun en jevn kamp mot Maria Stenrud fra Frogner. Det var Elisas første seier over Maria som hun har møtt mange ganger tidligere. I kvartfinalen var Mariell Leinan litt sterkere og det ble tap 21-14 og 21-19. Med litt hell kunne hun ha vunnet annet sett.

I mix og double var det cupspill. Finn spilte mix med Marthe Skaug og var nære på å vinne første kamp. Det var en jevn 3-setter. Elisa og Lars fra Frogner møtte seeded nr 2 i første kamp og det ble naturlig nok litt for tungt. Men de slo godt fra seg, spesielt i første sett. I double ble det også tap i første kamp for begge.