Powergirls 2009

Amanda, Cecilie, Tora og Norun deltok på årets Powergirlssamling i Moss. En flott sosial samling med mye badminton

13-15 nov. 2009 var Powergirls samlingen i Moss igjen. Fra Haugerud badminton dro Amanda Bonesmo, Cecilie Li, Tora Kyllingstad og Norun Johnsen. Vi ankom kl. 18.00 i Moss på fredag 13. nov. Kl. 19. startet badminton trening i Mossehallen ved en dyktig trener fra Moss badminton klubb. Etter to timer trening, sa alle fire jentene at det var gøy og en morsom måte å trene på badminton. 

På lørdag skulle det være joggetur på morningen kl. 7.30. Men pga mye snø ble dette avlyst. Det var synd. Alle jentene sto allerede tidlig opp. Etter frokost, begynte de trening igjen helt til kl. 13.00. Så spiste de god lunsj. Jentene var klar for PowerMatch – turnering etter Swiss Ladder prinsippet. Alle jentene ble delt på to grupper. De spilte mot hverandre. Hver jente måtte spille over 8 kamper. Til slutt kåret de to vinnere i hver gruppe. Nivået var høyt. Amanda B. vant tredje plass i hennes gruppe. Og Cecilie vant fjerde plass i sin gruppe. Innimellom ble jentene kjent med mange fra andre klubber. Og de snakket mye om badminton ikke minst ranking. Det var et motiverte og inspirerende program for badminton entusiaster. 

På lørdag kveld var det sosialt samvær. Etter en god pizza middag, ble jentene med på Quiz. De ble spurt med 10 spørsmål. Jentene diskuterte mye og hadde veldig moro over svarene. Klubben fra Trondheim ble kåret som vinner. Da ble det masse godteri til alle klubbene. 

På søndag, avsluttet Powergirls program med å være publikum på Norwegian International Championships (badminton) på Bygdøy hus i Oslo. 

Alle jentene fra Haugerud Badminton klubb var enige at det var en motiverende og lærerik badmintontur.

For flere bilder se i billledgalleriet under “Powergirls 2009”.