Populær sommerbadminton i hallen

Sommerferien er på det nærmeste over og ny sesong er like om hjørnet. Berit Thyness og Ram Kumar har sendt oss denne lille rapporten fra sommerspillet i hallen. Fra St Hans og til skolestart har det vært trening 3 ganger i uken og i noen uker 4 og 5. I tillegg har det vært badmintonleir fra 10-15 august, 6 timer hver dag for de ivrigste av de yngre spillere.

Sommertrening i Haugerudhallen 2015
Haugerud badminton har hatt sommertrening 2 timer fast hver mandag, tirsdag og fredag 
kveld!  Det har også vært innbudt til tilleggstreninger onsdager og lørdager, da uteværet har vært lite innbydende!

 

Sommertrening2.jpg

 Med unntak av noen få treninger midt i fellesferien har det stort sett vært spill på alle baner, og på flere treninger har det også vært 4 spillere på alle baner! Dette vitner om at spillegleden og engasjementet i Haugeruds badmintongruppe er stor. Det spesielle med sommertreningene er at det ikke er noen gruppeinndeling etter hverken nivå eller alder, så her møter du andre spillere i egen klubb du kanskje ikke ser resten av sesongen!  Selv om man ofte velger å spille med andre fra sin egen gruppe, blir det også spilt på tvers av alders og nivågrupper, noe som kan være svært inspirerende for mange.  Noen har vært dedikerte i treningene sine, men planer for øvelser og spilling, mens andre har tatt det litt mer som det kommer, og først og fremst villet spille doublekamper med vekt på det sosiale. Siden lufteanlegget holdes avskrudd om sommeren har vi også innimellom fått en følelse av å spille i eksotiske varme omgivelser. 

 

Ram på bildet over har vært nøkkelmannen denne sommeren, og tatt oppgaven på alvor. Jeg kan ikke huske at vi tidligere somre har hatt så rene gulv, fullstendig blottet for småstein og fjær!  Ram har moppet baner og holdt orden i hallen! 

Hilsen

Berit og Ram