Oppsummering lagseriesesongen 2013-14

Årets lagseriesesong er nå over med både oppturer og nedturer. Her er U13 laget som vant sin avgjørende kamp mot Asker og ble nr 3 i serien etter Sandefjord og Frogner. Uttaket er ikke klart enda, men det er godt håp om deltakelse i landsfinalen for lagseriespill.

Mens elitelaget rykker ned fra den øverste divisjon så har 1. divisjonslaget spilt jevnt og godt  hele sesongen. I siste runde slo de Moss og kapret tredjeplassen. 

I 2. divisjon kom Haugerud på sjetteplass, men det gikk litt bedre i 3. divisjon med andre og fjerdeplass. Morsomt at det rene ungdomslaget gjorde en flott innsats med sin fjerdeplass. Ingen andre klubber har et rent ungdomslag i voksenserien. 

I 4. divisjon slo Haugerud 6 til med en knepen seier med samme antall poeng som Ullevål. Her var det virkelig jevnt i toppen. Haugerud 8 som ble nr fire var bare fire poeng fra toppen. Haugerud 7 fulge opp den fine laginnsatsen med en sjetteplass. 

I ungdomsseriene ble som sagt U13 laget nr 3 og forhåpentligvis klare for landsfinalen i Kragerø i mai. I U15 ble våre to lag hhv. nr seks og syv. 

Her finner dere komplette resultater

NB! Haugerud får likevel  spille i eliteserien neste sesong da Bergen BK trakk seg og Haugerud ble tilbudt siste plass.