Ny hovedtrener i Haugerud IF badminton

Carl Christian Mork har takket ja til å bli ny hovedtrener for Haugerud IF badminton. Dette er veldig gledelig og både klubb og Carl gleder seg til dette nye kapitelet vår historie.

Carl har inngått i et trenerteam for Haugerud høsten 2022 etter at vår siste hovedtrener, Marius, dessverre måtte takke for seg etter sin innsats gjennom tre år.

Dette trenerteamet har vært godt og har tatt utfordringen de fikk på strak arm. I tillegg til gamle kjente som Elisa Wiborg og Lars Eirik Nilsen ble Sturla Jørgensen og Carl hentet inn som ekstra ressurser. Yngre krefter har også bidratt godt, både som hjelpetrener og med hovedansvar for ulike grupper. Ikke bare sist høst, men også under sommerspill og i foregående sesonger. Her er det mange navn, men særlig Delia Murtazalieva og Daniel Fægri har tatt mye ansvar sist høst som en del av trenerteamet.

Carl har lang erfaring som spiller på høyt nivå og vist seg dyktig i trenerrollen. Han er fra Asker, men har spilt for Haugerud i eliteserien de siste sesongene. Vi takker Asker for å ha oppfostret en så god ressurs for badmintonsporten. Dessuten er han er en veldig fin og hyggelig fyr, noe som er et ufravikelig krav for oss i Haugerud.

Hovedtrener Carl Christian Mork

Vi ønsker Carl lykke til med dette valget og vi håper dette vil være med å videreføre Haugeruds fine utvikling, både som inkluderende klubb og med gode sportslige resultater.