NM Sølv til Charlotte og Terese

Charlotte og Terese kapret sølvmedaljene i damedouble i senior NM i Kristiansand. Her er de under finalen mot Sara Kvernø og Monica Halvorsen.

Helgen 5-7. februar 2010 gikk NM Senior av staben i Kristiansand. Charlotte og Terese skulle ned for å ”prøve” lykken, under mottoet Best utrent J. Oppladningen har ikke vært optimal da Charlotte har pendlet til Stavanger det siste halve året og Terese skulle operere en vond venstrehånd påfølgende mandag. En god trekning gjorde allikevel at vi var optimistiske. Trodde at vi var blitt for gamle til å bli nervøse og få litt vondt i magen, men den gang ei…..

Charlotte stilte i 3 spill. I mix spilte hun med Arnt H. Karlsen (Stvg). Der tapte de 19-21 i en jevn 3 sett kamp mot søsknene Hem fra Sandefjord, etter ikke helt optimalt spill. I singel gikk de 2 første kampene greit, før det var Carina Amundsen som stod på andre siden av nettet i kvartfinalen. Carina ble dessverre litt for sterk, og stakk av med seieren 21-19 etter 3 jevne sett. Charlotte spilte uansett en god kamp, og har all grunn til å være fornøyd med spillet sitt. 

Terese vant sin første singel greit. I andre runde var det Hanna Kværnø som stod for tur. Etter en litt dårlig kamp så var NM over i singel. Eneste trøst var at Hanna spilte seg helt frem til finalen.

2010.jpg

Så det var i double vi virkelig skulle slå til. Første runde gikk greit. Så gikk vi mot det toppseedede paret, men hvor Cathrine Fossmo var ute og erstattet av Tiril Tanum fra Sfj. Den kampen vant vi greit, og vi var da sikret medalje. Søndag var det semifinale mot Helene Trommestad og Caroline Hem. Vi var spente og klare for å fighte, og spilte en veldig god kamp hvor vi var i føringen hele kampen. Finalemotstandere var Sara Kværnø og Monica Halvorsen. Første sett spilte vi knallbra, og var i føringen største delen av settet før de tok oss i sluttspurten og vant 21-17. I andre sett var vi aldri nær og tapte 21-9.

 
Vi er i alle fall veldig fornøyde med egen innsats og føler at vi vant sølvmedaljen.

Bildene i artikkelen er tatt av Ronny Reinertsen KBK.