Meget positiv høstsesong for Haugerudlagene

Meget positiv høstsesong for Haugerudlagene

Alle våre 9 lag i seriespillet har gjort en utmerket innsats i høstsesongen og resultatene lar ikke vente på seg. I siste serierunde i midten av desember fortsatte lagene den gode trenden fra tidligere i høst. På bildet ser vi U13 laget fra siste serierunde med fv. Armand, Aleksandrs, Emilie, Sofie og foran Mathias.

Både U13 og U15 lagene er på god vei mot å kvalifisere seg til landsfinalen for lag i Kragerø i slutten av mai. U13 har vunnet fire og spilt en uavgjort og ligger på 2. plass kun ett poeng bak kombinasjonslaget Bygdø/Tromsø. Men Bygdø/Tromsø har spilt to kamper mer og Haugerud har slått de i innbyrdes oppgjør.

Aleksandrs og Emilie meget konsentrerte i Mixdouble.

U15 laget er nok vårt relativt sterkeste lag og har så langt fem strake seire. De leder nå 3 poeng foran kombinasjonslaget Asker/Vestre Aker.

I nybegynnerserien er resultatene underordnet og det om å gjøre å få prøve seg litt på kampspilling i en uformell og trygg setting og å treffe og bli kjent med spillere fra andre klubber. Det er flott å se på den gode innsatsen som alle viser samtidig som en kan se tydelig fremgang etter kun noen måneder.

2. divisjonslaget har ambisjoner om å rykke opp i 1. divisjon til neste år. De er på riktig god vei med 7 strake seire etter at grunnspillet er ferdig. Av 56 enkeltkamper har de kun tapt 5. Laget består av en mix av seniorer og unge lovende spillere.

Eliteserielaget fikk en god start på årets sesong og ligger på 4 plass etter de første tre kamper. Det skal spilles fire nye spennende kamper i januar. Resultatet i grunnspillet vil så avgjøre oppsettet i sluttspillet og kampen om norgesmestertittelen.

I Oslofjordserien har vi med fire lag og alle ligger fint på tabellen. Det er Haugerud 3 som er vassest og ligger på 2. plass etter Ullevål. Lagene har ikke enda møtt hverandre og det kan bli en avgjørende kamp om seieren i årets serie.