Medaljedryss til Haugerud – Berit til topps med 3 gull i Veteran NM

Medaljedryss til Haugerud – Berit  til topps med 3 gull i Veteran NM

NM for veteraner ble i år arrangert i Orkanger 8.-10. mars. Her kjempes det om medaljer i tre dager til ende i de ulike aldersklasser fra 35+ og oppover. Haugerud stilte med en tropp på 5 spillere, alle drevne veteraner.

Det ble kjempet om medaljer i tre dager til ende i de ulike aldersklasser fra 35+ og oppover. Veteran-NM er et årlig høydepunkt for mange veteranspillere fra hele landet. Det kommer spillere fra Mandal i sør og Kirkenes i nord. Mange av spillere har kjent hverandre fra ungdomsklassene og gjennom et langt badmintonliv. Det fightes med svette og noen ganger tårer på banen, men vi er alltid like gode venner i etterkant. Lørdag kveld ble det også arrangert en bankett på Baardshaug Herregård,  der svett spilletøy blir byttet ut med finstasen og vi møtes for god mat, hyggelig samvær, taler, musikk og dans.

Det er ikke krav om norsk statsborgerskap for å spille veteran-NM, men du må være bosatt i Norge og spille for norsk klubb.

Haugerud stilte med 5 spillere Pål Endre Pedersen, David Wong, Ram Kumar, Nauman Majid og Berit Thyness. Det ble fine plasseringer til alle og mange medaljer ble det også.

Gull:  3 gull til Berit (DD45+ med Trine Sperre fra Ålesund, i DS55+ og XD55+ med Robert Barø fra Trondheim)

Sølv: To sølv til Pål Endre (HS35+ og HD35+ med Tore Groven fra Klæbu) 🥈🥈, En sølv til David: XD40+ med Cecilie Welle Bay fra Ålesund 🥈 , En sølv til Ram: XD45+ med Charlotte Aase fra Bærum 🥈 og  et sølv til Nauman i HS: 45+ 🥈

Bronse: bronse til Ram/David i HD45+ 🥉🥉

Her er noen bilder premieutdelingene. Fullstendige resultater finner man i badmintonportalen.

Pål Endre nr 2 fra venstre. Sølv i HD35+ med Tore Groven fra Klæbu
Sølv til David i XD40+ med Cecilie Welle Bay fra Ålesund. David helt til venstre.
Bronse til Ram/David i HD45+.
Sølv til Ram: XD45+ med Charlotte Aase fra Bærum
Sølv til Nauman i HS: 45+
En av Berits tre gullmedaljer, her øverst på pallen til venstre etter gull DD45+ med Trine Sperre fra Ålesund