Masse jarlsbergost til Haugerud

Det var rekorddeltakelse fra Haugerud på Jarlsbergosten 9-10 november. Hele 27 spillere fra U11 til U19 fordelt på 13 jenter og 14 gutter var på banen. Mye ost ble fraktet hjem Haugerud i løpet av helgen. Her er Mari og Sofie som spiller sine første turneringer iår.

Mange spillere var i sving i singel og dobbel, både helt ferske fjes og rutinerte Haugerudspillere. Mathias Hong gikk helt til topps i U13A singel og fikk en flott andreplass i dobbel i samme klasse med makker Mathias Mørk (Kristiansand). Thomas Fjeldheim tok en flott 3. plass i U13A singelklassen. Theodor Fjelldal og Theodor Jenssen gikk helt til topps i sin første dobbelturnering i en spennende finalekamp mot Bo Halvfstad og Johannes Lindland (Akser). Smågutta imponerte stort og var med å kjempe til siste slutt, men måtte til slutt gi tapt for Team Theodor.  Theodor og Theodor var også med helt til sluttspillet i U13B singel, og ende på flott 2. og 3. plass, kun slått av Andreas Korssund (Moss). Det ble også ost på Therese Nguyen med en flott 1. plass i dame singel U13A. 
Cecilie Li spilte i herreklassenog slo meget godt fra seg blant gutta. Hun vant HDC med en makker fra Mandal og fikk 2 plass i MDA sammen med Carlo Andersen, også fra Mandal.  
Gratulerer til alle med flotte resultater som dere ser her. Masse flotte bilder finner dere på FB Haugerud Badminton.
Foto: Stine Jenssen.