Marius Myhre nominert til Årets idrettsutøver i Groruddalen

Det er hyggelig å se at badmintonsporten begynner å bli lagt merke til i Groruddalen. Badminontgruppa vokser og Akers Avis Groruddalen bidrar godt med fine oppslag av gruppas resultater og aktiviteter. Onsdag 17/2 inviterte Akers Avis til prisutdeling på Thon hotell Linne.

Her var Marius Myhre Fartum en av de fem nominerte til prisen Årets idrettsutøver. Siden Marius er i Kazan i Russland og spiller lag EM så var broren Christer (også en god badmintonspiller) til stede på vegne av Marius. Her ser dere Christer som nr 2 fra høyre motta blomster og krystallvase for nominasjonen. I begrunnelsen ble det fremhevet at Marius de siste årene har vært Norges beste spiller og har vunnet flere kongepokaler. I denne sesongen ble han også norske første spiller til å vinne Norwegian International Championship, den eneste sterke internasjonale turnering som arrangeres i Norge.  I tett konkurranse mellom fem gode kandidater var det dog skiskytteren Jonas Uglem Mobakken som fikk for sin gullmedalje i junior-VM i Minsk. 

For Haugerud ble det en stor kveld med nominasjonen til Årets utøver samtidig som Haugerud IFs leder Dag Endal ble kåret som Årets idrettsleder 2015 i Groruddalen! Her er Dag til venstre sammen badmintongruppas “Grand old man” Tore Granerud. 

Tore Granerud og Dag Endal.jpg